Nedbrutt Bendtner tok selv kontakt med RBK

Nicklas Bendtner er igjen ute i hardt vær. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix.
Nicklas Bendtner er igjen ute i hardt vær. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg vet ennå ikke hvordan de vil håndtere voldssaken der Nicklas Bendtner har vært involvert. En sponsor avslutter på sin side samarbeidet med dansken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg forteller om hendelsen i en pressemelding lagt ut på sin egen hjemmeside.

– Søndag formiddag ble vi orientert om at det hadde vært en uheldig hendelse i København der Nicklas Bendtner hadde vært involvert. Det var en svært nedbrutt Nicklas Bendtner som selv kontaktet klubben og informerte om hva som hadde skjedd. Hele søndag ble brukt til å innhente så mye fakta som mulig. Som forventet ble medieinteressen voldsom både fra Danmark og Norge. Vi har forsøkt å svare uten å kunne gå i detaljer, heter det i pressemeldingen.

RBK skriver at Bendtner har vært i København i noen dager for opptrening etter skade, og at han etter planen skal være tilbake i Trondheim i løpet av noen dager.

– Vi vil da i fred og ro gå gjennom det som har skjedd og vurdere hvordan klubben skal reagere. Vi vil behandle Nicklas på den måten han har krav på uansett handling, heter det fra trønderklubben.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Møtes tirsdag

RBK skriver også at de har vært i kontakt med det danske taxiselskapet, og orientert dem om hva klubben vurderer å foreta seg.

Taxiselskapet skal i tillegg ha fått en beklagelse vedørende hendelsen, selv om Rosenborg-ledelsen opplyser at den ikke har kjennskap til alle detaljer.

RBK skriver videre at de er trygge på at det danske rettssystemet håndterer saken på riktig måte.

Mens man i Trondheim avventer med å konkludere, skal én av Nicklas Bendtners sponsorer allerede ha tatt affære. Danske Ekstra Bladet skriver mandag at hårvoksprodusenten IdHAIR har besluttet å avslutte samarbeidet med måltyven etter episoden i København.

Bendtner har hatt en rolle som "Global Brand Ambassadør" for selskapet.

Mottatt anmeldelse

Det var den danske storavisen BT som søndag ettermiddag meldte at Bendtner skulle ha utøvet vold mot en taxisjåfør i DanTaxi i sentrum av den danske hovedstaden.

Politiet har bekreftet at det er kommet en anmeldelse, men ikke at det er Bendtner som er anmeldt. Taxiselskapet har imidlertid identifisert fotballstjernen som mannen anmeldelsen omhandler.

Danmarks landslagstrener Åge Hareide har uttalt at en spiller ikke kan spille for landslaget så lenge han er voldsdømt.