Meny

Kan få spille finalen

FINALEKLAR?: Her sendes Uniteds Darren Fletcher i garderoben av dommer Roberto Rosetti. Nå kan det vise seg at UEFA likevel lar skotten få spille finalen i Roma i slutten av mai. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om Manchester Uniteds Darren Fletcher i går fikk rødt kort mot Arsenal har han fortsatt en liten mulighet for å få spille finalen i Roma.

Manchester Uniteds Darren Fletcher, som i går ble sendt i dusjen av den italienske pipeblåseren Roberto Rosetti i Mesterligaens semifinale mot Arsenal, øyner nå et lite håp om å få spille finalen i Roma den 27. mai.

- UEFA vil motta dommerens kamprapport på onsdag. I teorien kan kan han i rapporten innrømme at han gjorde en feil og at Fletcher aldri skulle vært sendt av banen.

- Normalt skjer dette bare dersom dommeren har tatt feil av hvilken spiller det gjelder, men UEFA har sagt at han kan innrømme feilen, sier James Pearce, BBCs korrespondent innen sport, til avisen.

Dersom Rosetti i sin kamprapport innrømmer at han gjorde en feil, kan det europeiske fotballforbundet (UEFA) oppheve karantene han automatisk fikk ved det direkte røde kortet, hevder Pearce videre.

Les også: Ronaldo stor da United lekte seg til finale

Håper

Kvarteret før slutt lå alt til rette for at kvelden skulle bli perfekt for «The Red Devils». Men på stillingen 3-0 til bortelaget dro Cesc Farbregas seg gjennom Uniteds straffefelt, skotten Fletcher fulgte tett i hælene, og sekunder senere lå spanjolen i gresset.

Da dro Rosetti resolutt opp det røde kortet.

TV-bildene viste imidlertid at Fletcher såvidt touchet borti ballen med knottene før han «felte» spanske Fabregas.

United-manager Sir Alex Ferguson håper nå at Fletcher blir å se i Roma ikledd matchtrøye og fotballsko.

- Med all mulig respekt for dommeren så håper jeg at han ser på dette på nytt. Man kan se at ballen skifter retning, men dette er ikke noe vi trenger å fortelle ham. Han er kompetent og real nok til å vurdere dette selv, sier Ferguson.

Dersom Fletcher ikke får spille finalen i «den evige stad» synes mektige Ferguson mest synd på gutten selv.

- Darren er en av de mest ærlige spillerne innen fotballen og det vil være en tragedie for ham om han mister finalen.

Var det riktig av dommeren å vise ut Darren Fletcher i gårsdagens kamp mot Arsenal? Hva mener du?

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus