12 av 17 KrF-ordførere tar gjenvalg:

Flertallet av KrFs ordførere følger Ropstad til gjenvalg denne høsten

<p>Flertallet av ordførere ABC Nyheter har vært i kontakt med støtter Kjell Ingolf Ropstad (bildet) og den nye regjeringsplattformen. Foto: FRI / Arne Andreas Opheim</p>
Flertallet av ordførere ABC Nyheter har vært i kontakt med støtter Kjell Ingolf Ropstad (bildet) og den nye regjeringsplattformen. Foto: FRI / Arne Andreas Opheim Foto: FRI / Arne Andreas Opheim

Mange KrF-ordførere er godt fornøyd med regjeringsplattformen, men enkelte ser på Frp-samarbeidet med bekymring.

Ordfører Jarle Skeidsvoll på Osterøy er blant KrF-ordførerne som stiller til gjenvalg denne høsten. Han mener det er viktig å få være med på å forme utviklingen i lokalsamfunnet med utgangspunkt i KrFs verdier.

– Jeg stemte nei til regjeringsplattformen ut fra et mer langsiktig perspektiv, som svekket sentrum i norsk politikk og redusert vekstpotensial for KrF i framtiden, forteller Skeidsvoll til ABC Nyheter.

Han legger til at han mener regjeringsplattformen har fått et tydelig avtrykk av KrFs politikk.

ABC Nyheter har kontaktet samtlige med to spørsmål:

1) Stiller du til gjenvalg (hvorfor og hvorfor ikke)? og 2) Hvilke tanker gjør du deg om regjeringsdannelsen, i hvilken grad er den bra for partiet - eventuelt negativt for partiet?

Av 18 ordførere og én fylkesordfører har 17 ordførerne svart på våre spørsmål. Av disse stiller 12 til gjenvalg som ordførerkandidater. To stiller til gjenvalg uten ordførerambisjoner og tre har sagt nei til gjenvalg av forskjellige årsaker. Flertallet er positive til regjeringsdeltagelsen. Slik har det ikke vært i kjølvannet av regjeringsdannelsen.

Plattformen for den nye regjeringen er ikke god nok til å forsvare løftebrudd. Andre får overta min plass i Telemark. Jeg kan ikke drive valgkamp for denne regjeringen, sa stortingsveteran Geir Jørgen Bekkevold da han stilte på et arrangement arrangert av PR-byrået Gambit H&K.

Tirsdag kveld meldte Filter Nyheter at Bekkevold ikke stiller til gjenvalg. Han har sittet for KrF på Stortinget siden 2009.

Trekker seg: Bekkevold: – Kan ikke drive valgkamp for denne regjeringen

Tar pause

Ordfører Trond Arne Pedersen i Sokndal kommune forteller at han har takket nei til gjenvalg. Han skriver at han har sittet 20 år i kommunestyret hvorav de åtte siste som ordfører.

Trond Arne Pedersen tar pause og stiller ikke til gjenvalg. Foto: KrF
Trond Arne Pedersen tar pause og stiller ikke til gjenvalg. Foto: KrF

– Nå tar jeg en pause, skriver han.

Pedersen mener regjeringen er svært bra for partiet og viser til en god helhet.

I Selje sitter ordfører Stein Robert Osdal. Heller ikke han stiller til gjenvalg.

– Det har ingenting med retningsvalget å gjøre, men et ønske om å prioritere litt annerledes fremover, skriver ordføreren.

Løfter støtte: Også Stein Erik Hagen savner trøndere i regjeringen

– Retningsvalget er tatt, og nå handler det om å jobbe knallhardt for å synliggjøre KrF-resultat i den daglige arbeidet. Et retningsvalg koster uansett hvilken retning partiet hadde gått, slår han fast.

Til gjenvalg stiller Kjetil Glimsdal i Grimstad. Med mye spennende på gang i kommunen, ønsker han å være med.

– Og jeg vil at KrF skal ha innflytelse på utviklingen av byen vår.

For Glimsdal er politikken, ikke retningsvalget, viktigst. Han vil kunne støtte begge sidene i det politiske landsskapet.

– Jeg tror dette vil være positivt for partiet å forsøke et mer forpliktende samarbeid. Noe økt tilslutning, og noe avskalling måtte vi regne med uansett retningsvalg. Nå håper jeg på tydelig og begeistret tilslutning for KrF-politikken.

Stemte nei til regjeringen

Men ikke alle er begeistret. Aftenposten skrev i helgen at partiet sliter med å stille lister i flere kommuner i etterkant av regjeringserklæringen. Ifølge Aftenposten hadde KrF liste i 13 av 27 kommuner i Oppland i 2015. I år er det foreløpig kun Gjøvik som har nok kandidater.

I kjølvannet av regjeringserklæringen torsdag i forrige uke, har den ene nyheten etter den andre om interne floker, og gleder, i KrF blitt dekket. ABC Nyheter fortalte fredag om fylkesleder og sentralstyremedlem Dag Sele som trekker seg fra alle verv fordi han føler det ikke er mulig å forsvare regjeringens politikk overfor velgerne.

Slår tilbake: Bollestad: – Jeg har måkt dritt

Ordfører Per Pedersen i Træna kommune i Nordland takket allerede i september i fjor ja til gjenvalg.

Ordfører Per Pedersen i Træna tar gjenvalg, men det er ikke sikkert et blir for KrF. Foto: KrF
Ordfører Per Pedersen i Træna tar gjenvalg, men det er ikke sikkert et blir for KrF. Foto: KrF

– Jeg regner med at det blir for KrF, men jeg kan ikke garantere det, skriver han i e-post til ABC Nyheter. Han har ingen utdypende kommentar til akkurat dette utsagnet, til spørsmålet om regjeringsplattformen og samarbeidet med Frp sier han:

– At KrF går inn i dagens regjering, gjør at partiet havner under og forblir under sperregrensa. Så får Dagen redaktøren si og mene hva han vil...

Også ordfører Astrid Aarhus Byrknes i Lindås stiller til gjenvalg. Hun skriver i en e-post at nominasjonsprosessen i kommunen er over og at det ikke var plass til alle som ønsket å stå på listen.

– Jeg er en gul Krf-er og kan samarbeide med begge sider. Det er gjennomslag for politikken som er det viktigste.

Dropper ordførerkjedet

Ordfører Thor Håkon Ramberg i Rømskog forteller at han stiller til valg, men ikke som ordførerkandidat i den nye sammenslåtte kommunen. Rømskog slås sammen med Aurskog-Høland.

– Jeg synes regjeringsplattformen har et merkbart KrF fotavtrykk. Det blir en utfordring å samle partiet, men det ville det ha blitt uansett hvilken side man hadde valgt. Mitt største ankepunkt er at valgkampen gav klart inntrykk av at KrF ikke skulle inn i regjering med FrP.

Opprør før tiltredelse: Bråk allerede før Solberg-regjeringen er presentert

I Vennesla kommune sitter den forholdsvis ferske ordfører Nils Olav Larsen. Han stiller også til gjenvalg for KrF. Sin røde bakgrunn fra industribygda til tross. Larsen forteller at før KrF gikk i regjering opplevde han at partiet ble skjøvet fra barrikade til barrikade. Partiet ble også en slags personalsekretær for Frp gjennom å stemme ut blant andre Listhaug.

– Men om vi hadde valgt rød side, ville vi havnet i en mindretallsregjering. Jeg valgte pragmatisk. Men skal det være verdt det må splittelsen gå over. er man uenige i menigheten, går de uenige ut og danner ny menighet. Det håper jeg ikke skjer her. Dette er noe vi ikke trenger å ta med oss inn i evigheten.

Reagerer på homofritak: Skeiv motvind for homofritatt Ropstad

Ordfører Ove Gundersen i Froland er blant dem som stiller til gjenvalg for

Ordfører Ove Gundersen i Froland mener det ikke nødvendigvis ville blitt bedre å gå til ventresiden. Foto: KrF
Ordfører Ove Gundersen i Froland mener det ikke nødvendigvis ville blitt bedre å gå til ventresiden. Foto: KrF

partiet. Han forteller at han er komfortabel med valget partiet har gjort.

Når vi nå ser hvordan KrF blir angrepet fra venstresiden, er det vel ingen ting som tyder på at det hadde vært noen lettere å få gjennomslag for viktige KrF-saker hos Ap og Sv, skriver Ørjan Albrigtsen til ABC Nyheter. Han stiller til gjenvalg som ordfører i Skjervøy kommune i Troms fylke.

Lovet ikke å samarbeide

Gjenvalg tar også Dagfinn Arntsen i Værøy kommune i Nordland. Han er glad for at partiet har fått en avklaring.

– Men det vil nok bli tungt å viske ut det faktum at vi som partiet lovet å ikke gå inn i et samarbeid med Frp i denne valgperioden.

Krever ny partileder: Nordland KrF vil ikke ha Ropstad som partileder

Arntsen forteller til ABC Nyheter at han ikke er blant KrF-medlemmene i Nordland som krever en annen partileder enn Ropstad. Til det sier han at Ropstad har gjort det beste ut av en vanskelig situasjon, og at ledervalget bør tas under ordinære omstendigheter.

Reidun Bakken er ordfører i Audnedal. Hun har rykket ned til andreplassen på listen. Audnedal kommune slås sammen med Lyngdal kommune.

Nei til gjenvalg, sier Mirjam Ydstebø som i dag sitter på ordførerkontoret i Kvitsøy kommune i Rogaland.

Mirjam Ydstebø i Kvitsøy tar ikke gjenvalg som ordfører. Foto: KrF
Mirjam Ydstebø i Kvitsøy tar ikke gjenvalg som ordfører. Foto: KrF

– Det er summen av flere grunner som ligger bak den beslutningen, til tross for at jeg stortrives i rollen. Ydstebø mener at KrF har fått mange gode gjennomslag i den nye regjeringsplattformen. – Med KrF i regjeringen vil politikken bli dratt noe mer mot sentrum og det tror jeg er bra både for Norge og for KrF.

I 20 år har Bjørn A. Ropstad vært ordfører i Evje og Hornnes kommune. Det er nok, skriver han, og derfor har han takket nei til gjenvalg. Men;

– Så har jeg takket ja til å stille til valg i et nytt Agder fylke som fylkesordfører kandidat for KrF.

Utfordrende med Frp

Henrik Halleland er ordfører i Finnøy, men kommunen opphører å eksistere 1. januar neste år og Halleland stiller dermed til valg i Stavanger kommune. Han er enn så lenge innstilt til førsteplassen. Nominasjonsmøtet er til helgen.

Sammenslått blir ikke Giske kommune i Møre og Romsdal. 70 prosent av innbyggerne har sagt nei til å bli en del av Ålesund kommune, forteller ordfører Harry Valderhaug til ABC Nyheter. Han stiller til gjenvalg, men er usikker på

Harry Valderhaug på Giske satser på å bli gjenvalgt som ordfører. Foto: KrF
Harry Valderhaug på Giske satser på å bli gjenvalgt som ordfører. Foto: KrF

hvordan regjeringssamarbeidet vil påvirke valget til høsten.

Inn i regjering: Solberg vil la Ropstad slippe homopolitikken

– Ulempen sett fra der jeg står er stor fordi vi kommuniserte under valgkampen at vi ikke skulle samarbeide med Frp. Jeg er litt ubekvem med det. Men når vi først går i regjering, så var det Erna vi sa at vi ville støtte, så vi måtte gå den veien, sier han.

Valderhaug synes det er skummelt å spå hva slags utslag regjeringssamarbeidet vil gi, men håper at velgerne til syvende og sist heller vil fokusere på det som er gjort lokalt.

Ordfører Jonas Skrettingland i Hå kommune stiller til gjenvalg. Han er nettopp blitt nominert. Ordføreren er spent på hvilke utfall uroen i partiet vil gi når folk går til urnene, men sier at det i hans kommune er tydelig flertall blant folk som støtter retningsvalget partiet har tatt.

– Når vi først har gått inn, så er dette riktig retning, sier han.

Om løfter om ikke å samarbeide med Frp sier han:

– Det ble også sagt i innspurten av valgkampen at en stemme til KrF ikke skulle sette Jonas Gahr Støre i regjering.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
18:19 Forsvarer i ambulansesaken sier siktede ikke ville skade noen18:15 Storstevne i Monte Carlo: Brækhus neste motstander klar17:34 Knivstakk egen datter - familiefar (47) dømt17:32 Mann mistet livet i ulykke i Brønnøysund16:56 Lene Marie Fossen er død16:54 Kagge forlag om mulig Sjaman Durek-bokutgivelse: – Ingen kommentar16:25 Forskere mener å ha funnet en hybelkanin i verdensrommet16:06 Tankskip i drift utenfor Bud i Møre og Romsdal15:57 Trump: Hever sanksjonene mot Tyrkia15:32 Sjaman Dureks bok stoppes15:27 Midtøsten-ekspert: – Vil skade amerikanerne i lang tid fremover15:19 I helga stilles klokka til vintertid15:10 Mann med Gucci-veske pekes ut som leder etter ungdomsvold i Oslo14:32 Verdens største tretopphus brant opp14:28 Spanias fotballkvinner vil streike for lønn og arbeidstid13:37 Stort slagsmål på Stovner i Oslo13:36 Mest vått vær i vente – men også en smak av vinter13:26 Google hevder de har gjort et stort data-gjennombrudd13:19 Drapssiktet mann varetektsfengsles i Drammen13:19 16-åring pågrepet etter helgens voldshendelser i Oslo13:10 Issmelting i Arktis har gitt Russland fem nye øyer12:49 Hardarson forlenger med Start12:40 Tunisias nye president tatt i ed12:31 Russland truer med at militante kurdere kan bli «knust» av Tyrkia12:09 Ber publikum om videoer av ambulansekapringen11:37 Ap-politiker om brilleforslag: – En hastverksbeslutning på bekostning av barn11:21 Svakere resultat enn ventet for Aker Solutions11:21 Full bortekrise for Solskjær11:20 Skamroser Oslo-byrådet: – Regjeringen har mye å lære11:19 Russlands antidopingsjef ut mot egne myndigheter11:02 PST: Ambulansekapringen ser ikke ut som terror11:01 Kippe (41) gir seg som spiller i LSK10:37 39 personer funnet døde i lastebil i Essex10:34 De fire riksrett-punktene: Alle veier fører til Putin10:13 MDG og SV får hver sin nye Oslo-byråd10:12 Mann forskanset seg på museum i Frankrike09:56 Direkte: Følg spørretimen på Stortinget09:47 Færre lovbrudd ble oppklart09:45 Granskere: Designfeil bidro til Lion Air-ulykke09:08 Lonely Planet: Hit bør du reise i 202009:07 Botswanas politiske stabilitet på prøve09:04 15 norske alpinister til Sölden09:03 Jevnt fra Telenor, men underskudd etter skatt08:35 Stein Erik Hagen går inn i SATS07:35 Norges fortielse: – Dette bildet skapte en krigsmyte07:09 Skadefri Zuccarello med assist i Wild-seier07:04 Norge gir 3 milliarder til renere hav06:33 Rapport: 1 av 20 har opplevd grov vold fra foreldre06:28 Nye eiere overtar Vita, men Loco-kjeden legges ned06:27 Stöckl utfordret hopperne: – Mange var ganske lange i ansiktet06:15 De siktede etter ambulansekapringen skal avhøres onsdag05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:25 Mann dømt til fengsel for å ha sendt penisbilder05:04 En av Norges rikeste vil utfordre Darwins evolusjonsteori04:39 Opposisjonen i Bolivia oppfordrer til generalstreik04:35 Regjeringen vil ha tiltak mot medisinmangel04:07 Medier dropper konferanse i protest mot Khashoggi-drapet04:04 Chiles president ber om unnskyldning etter voldelige protester03:56 Ambassadør hevder Trump krevde gransking mot militær støtte02:55 Beboere evakuert etter melding om brann i Sarpsborg02:41 Skrik og krangling i Oslo var frieri02:05 30.000 arbeidsplasser blir borte fra varehandelen01:52 Nye anklager mot Lori Loughlin i collegeskandalen01:17 Tyrkia starter ikke en ny offensiv i Nord-Syria00:36 Esper: Tyrkia kan ha begått krigsforbrytelser00:24 Mindre kreft blant innvandrere23:58 Boeing erstatter toppsjef etter vedvarende flykrise23:43 Kroos ordnet etterlengtet Real Madrid-seier23:37 Tottenham-show gir sjefen arbeidsro23:32 Glohet Sterling straffet Atalanta tross åpningssmell23:26 Den kinesiske regjeringen planlegger å erstatte Hongkongs leder23:08 25 år gammel kvinne nekter straffskyld etter ambulansedrama23:06 Kroos ordnet etterlengtet Real Madrid-seier23:04 Glohet Sterling straffet Atalanta tross åpningssmell23:02 Dybala-dobbel reddet Juventus fra pinlig tap23:01 Tottenham-show gir sjefen arbeidsro22:57 TV 2: MDG får tre byråder i Oslo22:41 Tusk anbefaler EU-landene å godta britenes ønske om brexit-utsettelse22:27 Aftenbladet: Indiske investorer vil kjøpe aksjer i Viking22:04 Eriksen Søreide: Norge har ikke forpliktelse for Syria-barna21:26 Markedet mettes – norske F-16 kan gå på billigsalg20:27 Først seier, så tap for Boris Johnson da Parlamentet stemte over brexitavtalen19:59 Ap, MDG, Venstre og KrF er enige om å danne byråd i Bergen19:51 Ulf Leirstein forbereder seg på et liv etter politikken19:36 Putin og Erdogan enige om Syria-avtale19:06 Mann knivdrept i garasje i Drammen19:02 PST undersøker trusselbrev sendt ut før ambulansekapringen i Oslo18:59 – Ingen avklaring for Frode Berg før november18:40 – Byrådet viser en fiendtlighet mot dem som er avhengige av bil18:38 Brækhus skrev avtale med Hearns selskap – nærmer seg ny storkamp18:06 Kraftig høststorm i Trøndelag - mann tatt av bølge i Lofoten17:52 Trump sammenligner riksrettsprosess med lynsjing17:15 Ukrainsk journalist dømt til 15 år i fengsel av separatister17:13 Fotballtopp vil ha hjernerystelse-bytter etter demensalarm17:10 Kvinne bestilte sosial ferietur for 19.000 kroner - var helt alene16:41 Advarer: – Farlige IS-krigere kan rømme hjem16:04 Boeings Max-krise blir verre og verre14:22 Dødstallene stiger i Chile13:51 Palestinsk domstol blokkerer kritiske nettsteder
Siste nytt
18:19NorgeForsvarer i ambulansesaken sier siktede ikke ville skade noen18:15SportStorstevne i Monte Carlo: Brækhus neste motstander klar17:34NorgeKnivstakk egen datter - familiefar (47) dømt17:32NorgeMann mistet livet i ulykke i Brønnøysund16:56KulturLene Marie Fossen er død16:54NorgeKagge forlag om mulig Sjaman Durek-bokutgivelse: – Ingen kommentar16:25VerdenForskere mener å ha funnet en hybelkanin i verdensrommet16:06NorgeTankskip i drift utenfor Bud i Møre og Romsdal15:57VerdenTrump: Hever sanksjonene mot Tyrkia15:32KulturSjaman Dureks bok stoppes15:27PolitikkMidtøsten-ekspert: – Vil skade amerikanerne i lang tid fremover15:19NorgeI helga stilles klokka til vintertid15:10NorgeMann med Gucci-veske pekes ut som leder etter ungdomsvold i Oslo14:32VerdenVerdens største tretopphus brant opp14:28SportSpanias fotballkvinner vil streike for lønn og arbeidstid13:37NorgeStort slagsmål på Stovner i Oslo13:36NorgeMest vått vær i vente – men også en smak av vinter13:26Helse og livsstilGoogle hevder de har gjort et stort data-gjennombrudd13:19NorgeDrapssiktet mann varetektsfengsles i Drammen13:19Norge16-åring pågrepet etter helgens voldshendelser i Oslo13:10VerdenIssmelting i Arktis har gitt Russland fem nye øyer12:49SportHardarson forlenger med Start12:40PolitikkTunisias nye president tatt i ed12:31VerdenRussland truer med at militante kurdere kan bli «knust» av Tyrkia12:09NorgeBer publikum om videoer av ambulansekapringen11:37Helse og livsstilAp-politiker om brilleforslag: – En hastverksbeslutning på bekostning av barn11:21PengerSvakere resultat enn ventet for Aker Solutions11:21SportFull bortekrise for Solskjær11:20PolitikkSkamroser Oslo-byrådet: – Regjeringen har mye å lære11:19SportRusslands antidopingsjef ut mot egne myndigheter11:02NorgePST: Ambulansekapringen ser ikke ut som terror11:01SportKippe (41) gir seg som spiller i LSK10:37Verden39 personer funnet døde i lastebil i Essex10:34StemmerDe fire riksrett-punktene: Alle veier fører til Putin10:13PolitikkMDG og SV får hver sin nye Oslo-byråd10:12VerdenMann forskanset seg på museum i Frankrike09:56PolitikkDirekte: Følg spørretimen på Stortinget09:47NorgeFærre lovbrudd ble oppklart09:45VerdenGranskere: Designfeil bidro til Lion Air-ulykke09:08ReiseLonely Planet: Hit bør du reise i 202009:07PolitikkBotswanas politiske stabilitet på prøve09:04Sport15 norske alpinister til Sölden09:03PengerJevnt fra Telenor, men underskudd etter skatt08:35PengerStein Erik Hagen går inn i SATS07:35NorgeNorges fortielse: – Dette bildet skapte en krigsmyte07:09SportSkadefri Zuccarello med assist i Wild-seier07:04NorgeNorge gir 3 milliarder til renere hav06:33Helse og livsstilRapport: 1 av 20 har opplevd grov vold fra foreldre06:28PengerNye eiere overtar Vita, men Loco-kjeden legges ned06:27SportStöckl utfordret hopperne: – Mange var ganske lange i ansiktet06:15NorgeDe siktede etter ambulansekapringen skal avhøres onsdag05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:25NorgeMann dømt til fengsel for å ha sendt penisbilder05:04NorgeEn av Norges rikeste vil utfordre Darwins evolusjonsteori04:39VerdenOpposisjonen i Bolivia oppfordrer til generalstreik04:35Helse og livsstilRegjeringen vil ha tiltak mot medisinmangel04:07VerdenMedier dropper konferanse i protest mot Khashoggi-drapet04:04VerdenChiles president ber om unnskyldning etter voldelige protester03:56VerdenAmbassadør hevder Trump krevde gransking mot militær støtte02:55NorgeBeboere evakuert etter melding om brann i Sarpsborg02:41NorgeSkrik og krangling i Oslo var frieri02:05Penger30.000 arbeidsplasser blir borte fra varehandelen01:52VerdenNye anklager mot Lori Loughlin i collegeskandalen01:17VerdenTyrkia starter ikke en ny offensiv i Nord-Syria00:36VerdenEsper: Tyrkia kan ha begått krigsforbrytelser00:24Helse og livsstilMindre kreft blant innvandrere23:58VerdenBoeing erstatter toppsjef etter vedvarende flykrise23:43SportKroos ordnet etterlengtet Real Madrid-seier23:37SportTottenham-show gir sjefen arbeidsro23:32SportGlohet Sterling straffet Atalanta tross åpningssmell23:26VerdenDen kinesiske regjeringen planlegger å erstatte Hongkongs leder23:08Norge25 år gammel kvinne nekter straffskyld etter ambulansedrama23:06SportKroos ordnet etterlengtet Real Madrid-seier23:04SportGlohet Sterling straffet Atalanta tross åpningssmell23:02SportDybala-dobbel reddet Juventus fra pinlig tap23:01SportTottenham-show gir sjefen arbeidsro22:57NorgeTV 2: MDG får tre byråder i Oslo22:41VerdenTusk anbefaler EU-landene å godta britenes ønske om brexit-utsettelse22:27SportAftenbladet: Indiske investorer vil kjøpe aksjer i Viking22:04NorgeEriksen Søreide: Norge har ikke forpliktelse for Syria-barna21:26VerdenMarkedet mettes – norske F-16 kan gå på billigsalg20:27VerdenFørst seier, så tap for Boris Johnson da Parlamentet stemte over brexitavtalen19:59NorgeAp, MDG, Venstre og KrF er enige om å danne byråd i Bergen19:51PolitikkUlf Leirstein forbereder seg på et liv etter politikken19:36VerdenPutin og Erdogan enige om Syria-avtale19:06NorgeMann knivdrept i garasje i Drammen19:02NorgePST undersøker trusselbrev sendt ut før ambulansekapringen i Oslo18:59Norge– Ingen avklaring for Frode Berg før november18:40Politikk– Byrådet viser en fiendtlighet mot dem som er avhengige av bil18:38SportBrækhus skrev avtale med Hearns selskap – nærmer seg ny storkamp18:06NorgeKraftig høststorm i Trøndelag - mann tatt av bølge i Lofoten17:52VerdenTrump sammenligner riksrettsprosess med lynsjing17:15VerdenUkrainsk journalist dømt til 15 år i fengsel av separatister17:13Helse og livsstilFotballtopp vil ha hjernerystelse-bytter etter demensalarm17:10ReiseKvinne bestilte sosial ferietur for 19.000 kroner - var helt alene16:41VerdenAdvarer: – Farlige IS-krigere kan rømme hjem16:04PengerBoeings Max-krise blir verre og verre14:22VerdenDødstallene stiger i Chile13:51VerdenPalestinsk domstol blokkerer kritiske nettsteder
Populært