Meny

Sandberg: Landet på å si ja til å fortsette som fiskeriminister

Per Sandberg (Frp). Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Per Sandberg brukte påsken på å vurdere den permanente jobben som justisminister, men sier han valgte å fortsette i jobben som fiskeriminister isteden.

– Jeg har brukt tiden i påsken godt til å tenke over alle sider ved dette, og man må vel være fra Skogn for å takke nei til en så viktig jobb. Men jeg landet på å si ja til å være fiskeriminister, og ikke justisminister, sier Sandberg til Nettavisen.

Frp-nestlederen bekrefter at han fikk tilbud om justisministerposten, men understreker at valget var fullt og helt hans eget.

– For det første har jeg mye ugjort der jeg er. Dessuten er det enkelte ting ved å stille seg i fronten i tunge, skarpe debatter. Og så har jeg familie, og det å være justisminister krever å være tilgjengelig 24/7. Det er ikke sikkert jeg var villig til det akkurat nå, sier Sandberg.

Les også: Frp-kjenner tror på forandring med Wara: – Vil ikke lage noen krig i mediene

Han innrømmer imidlertid at han kanskje vil angre på valget, men tror angeren kommer til å slippe taket etter hvert. Samtidig er han positiv til at det nettopp er Tor Mikkel Wara som ender opp som ny justisminister.

– Wara har vært en viktig mentor og er en av mine absolutte favoritter, sier Sandberg.

Les også:

First House offentliggjør deler av Waras kundelister

Tor Mikkel Wara presentert som ny justisminister

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært