Meny

Listhaug er Hagens soleklare favoritt

Carl I. Hagen er tilhenger av innvandringsminister Sylvi Listhaug. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den dagen det blir aktuelt å erstatte Siv Jensen som leder av Fremskrittspartiet, bør vervet gå til Sylvi Listhaug, mener Carl I. Hagen.

Hagen har flere ganger rost innvandringsministeren, og i et intervju med Aftenposten nevner han henne som en soleklar kandidat som Frps neste partitopp.

– Sylvi er per dags dato den soleklare kandidaten den dagen det er aktuelt. Hun har en meget høy stjerne i partiet, men også blant folk flest, sier den tidligere Frp-lederen.

Les også: Listhaug danker ut Jensen i måling

Han mener blant annet at Listhaug har skåret gjennom med tydelig tale som innvandrings- og integreringsminister, at hun har god bakgrunn og ikke har noen svakheter.

Finansminister Siv Jensen blir kommende helg gjenvalgt som partileder i Frp. Hun sier til avisen at det er hyggelig at Hagen snakker pent om Listhaug, men at det nok er mange som vil ha en mening om temaet «når dette blir aktuelt».

Les også: Listhaug nyter større tillit i ny stilling

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus