Durek Verrett: – Aldri intensjonen å gi Märtha Louise problemer

– Jeg har alltid ønsket å støtte min forlovede, Märtha Louise. Og jeg ønsker at hun skal være lykkelig, sier Durek Verrett, her fotografert med prinsesse Märtha Louise da de i sommer ankom regjeringens feiring av prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
– Jeg har alltid ønsket å støtte min forlovede, Märtha Louise. Og jeg ønsker at hun skal være lykkelig, sier Durek Verrett, her fotografert med prinsesse Märtha Louise da de i sommer ankom regjeringens feiring av prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var aldri meningen å skape problemer for prinsesse Märtha Louise, sier Durek Verrett samme dag som prinsessen kunngjorde at hun avslutter sine offisielle oppdrag for Kongehuset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg har alltid ønsket å støtte min forlovede, Märtha Louise. Og jeg ønsker at hun skal være lykkelig. Dersom hun har fått problemer på grunn av noen av tingene jeg har gjort, så var det aldri min intensjon. Det samme gjelder hennes foreldre, kongen og dronningen. Jeg ønsker at de skal lykkes i deres viktige roller, sier Verrett i en video på prinsessens Instagram-profil.

Verrett sier at han har lært mye den siste tiden og fått en dypere forståelse for arbeidet til de kongelige i Norge gjennom samtaler med både kong Harald og dronning Sonja.

Tirsdag ble det klart at Märtha Louise sier fra seg alle sine oppdrag som kongelig beskytter, som i praksis har vært jobben hun har gjort for kongehuset. Hun skal ikke lenger representere kongefamilien, men vil fortsatt beholde prinsessetittelen.

– Han trodde nok at han kunne gjøre hva som helst uten at det ville gå ut over oss, sa kong Harald tirsdag.

– Men nå har han forstått at vi er sammen om dette og at han også må ta hensyn til hva vi står for, supplerte dronning Sonja.