Sjaman Durek stolte ikke på legene:– Jeg sa «nei!»

Sjaman Durek under Ingrid Alexandras 18-årsdag. Det var her han fikk corona. Foto: NTB
Sjaman Durek under Ingrid Alexandras 18-årsdag. Det var her han fikk corona. Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Durek Verett skal ha blitt smittet av corona under sitt siste norgesbesøk. I en direktesendt Instagram-video forteller sjamanen at han nektet å la seg behandle av lege.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Durek Verett, prinsesse Märtha Louises forlovede, skal ha pådratt seg coronasmitte i forbindelse med prinsesse Ingrid Alexanderas 18-årsfeiring i juni. Det melder Se og Hør.

Han har nå tatt til Instagram for å dele hvordan har det. Verett ble nemlig alvorlig syk av coronaviruset, ifølge Se og Hørs kilder.

Mest oppsiktsvekkende er det likevel at sjamanen skal ha nektet å la seg behandle på sykehuset.

– Legene sa jeg måtte ta alle disse «kjemikaliene», de ville jeg skulle bruke en pustemaskin, og alt sånt. Jeg sa «nei!», fordi åndene sa jeg «hadde det jeg trengte for å komme meg gjennom dette», uttaler Verett i videoen.

Dette skal være første gang han har hatt corona og sjamanen selv hevder det var åndene som bestemte at han skulle få det.

– Jeg er en arbeidsnarkoman, jeg er alltid der for andre, jeg bruker alltid all energien min på å gi og gi. Jeg må ta en pause og fokusere på meg, og mine rutiner. Jeg må gjøre pusteøvelser, meditere og lytte til forfedrene for å bli bedre for meg selv, og for folket, forteller Verett.