Meny

Politiet vil søke i vann nær Anne-Elisabeth Hagens bolig

Politiet skal lete etter Anne-Elisabeth Hagen i Langvannet, som grenser til eiendommen til ekteparet Hagen på Fjellhamar. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Politiet bekrefter at det vil bli gjennomført søk etter den savnede Anne-Elisabeth Hagen i innsjøen Langvannet like ved ekteparets bolig.

– Det vil bli gjennomført et søk i Langvannet. Men akkurat når det vil bli utført, er ikke tidfestet ennå, sier politioverbetjent Christian Berge til Dagbladet.

Politiet har tidligere opplyst at det har vært vurdert å søke i vannet.

Mandag morgen var det registrert 1.169 tips i arbeidet med å finne den savnede Anne-Elisabeth Hagen.

Politiet melder at status er den sammen som før helgen i arbeidet med å finne den 68 år gamle kvinnen de antar er bortført fra hjemmet på Lørenskog 31. oktober i fjor.

Foruten arbeidet med å sikre spor og vitneobservasjoner av alle slag rundt boligen til Anne-Elisabeth og ektemannen Tom Hagen på Fjellhamar, har politiet også etterlyst vitner som la merke til to personer som gikk utenfor Tom Hagens arbeidsplass på Rasta, ikke langt unna. En syklist som også var filmet i samme tidsrim har meldt seg og er avhørt.

– De to personene fra videoovervåkingen i Futurum-bygget er fortsatt ikke identifisert, skriver Øst politidistrikt i en oppdatering.

Bakgrunn: Politiet har sjekket ut flere mulige skjulesteder

Ekspert om overvåkningsvideo: – Ikke naturlig oppførsel

Samleside: Her finner du alt om bortføringssaken

SE VIDEO: Dette er bortføringssaken:

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært