Meny

Kronprinsessen skal lede EAT-debatt

Kronprinsesse Mette-Marit. Arkivfoto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsesse Mette-Marit skal lede en paneldebatt under Gunhild Stordalens årlige EAT-konferanse i Stockholm i juni.

Paneldebatten omhandler en global tilstandsrapport om arbeidet med å redusere feilernæring innen 2030, skriver VG. Rapporten presenteres under EATs årlige konferanse, som arrangeres i Stockholm i midten av juni.

Les også: Petter Stordalen om Gunhilds alvorlige tilbakefall: – Vi har aldri vært nærmere hverandre

– The Global Nutrition Report har som målsetting å gjøre det lettere for regjeringer og andre aktører å inngå forpliktelser som faktisk virker for å gjøre slutt på feilernæring i alle former. Jeg er svært glad for at kronprinsesse Mette-Marit har takket ja til å lede den viktige paneldiskusjonen om feilernæring under EAT Stockholm Food Forum, sier Stordalen i en pressemelding.

Stordalen planlegger ifølge avisen selv å delta på konferansen i juni, til tross for at det i april ble kjent at hun skal gjennomgå en ny runde med cellegiftbehandling for den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi.

Les også: Gunhild Stordalen legges inn etter tilbakefall

EAT-konferansen samler vitenskap, politikk, og næringsliv for å finne løsninger for økt bærekraft i matproduksjon og verdens matsystemer, økt matsikkerhet og sunt kosthold til en stadig økende global befolkning.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus