Skuespilleren Jerry Stiller er død

Jerry Stiller ble 92 år gammel.
Jerry Stiller ble 92 år gammel. Foto: Gabriel Bouys/AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sønnen til Stiller, den kjente skuespilleren Ben Stiller, bekrefter den triste nyheten på Twitter. – Du kommer til å bli sterkt savnet, skriver han. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jerry Stiller døde av naturlige årsaker og ble 92 år gammel. Det skriver Variety. Stiller begynte å jobbe som skuespiller på 50-tallet og ble aller mest kjent for sine roller som Frank Constanza i «Seinfeld» og faren til Carrie Heffernan i «Kongen av Queens».

Han spilte også i flere kjente filmer som «Hairspray» og «Zoolander»-filmene, hvor sønnen hans Ben Stiller spilte hovedrollen.

Ben og Jerry Stiller samarbeidet også da de spilte i komedien «Hot Pursuit» sammen i 1987. Ben Stiller skriver på Twitter at faren kommer til å bli sterkt savnet.

– Det er veldig trist å måtte meddele at faren min, Jerry Stiller, har gått bort av naturlige årsaker. Han var en fantastisk far og bestefar, og den mest dedikerte ektemannen for Anne i 62 år. Han kommer til å bli sterkt savnet. Jeg elsker deg pappa, skriver han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stiller var gift med den amerikanske skuespilleren Anne Meara fra 1954 til hun døde i 2015. De har også datteren Amy Stiller (58) sammen.

Stiller og Meara spilte mot hverandre på flere sceneoppsetninger på Broadway, og i 2007 fikk de sin egen stjerne på Walk of Fame i Hollywood sammen.

Ikonet Elizabeth Taylor: – Jeg ble truet på livet, men jeg ble sintere og sintere