Meny

Verdens kuleste rockemamma

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mor og sønn Springsteen romperistet for fullsatt konsertstadion i New York.

29. juni er det duket for Bruce Springsteen-konsert på Ullevaal Stadion i Oslo, og det er nok ikke så rent få ihuga blodfans blant det kvinnelige publikum som håper å bli invitert opp på scenen og danse med The Boss under «Dancing In The Dark».

Da Springsteen og hans E Street Band nylig holdt konsert i millionbyen New York, tok han seg imidlertid en dans med sin største fan mens han fremførte «Ramrod» - sin 90 år gamle mor Adele.

Adele viste nok en gang for hele stadion hvor sønnen har arvet rockgenene fra, det er nemlig ikke første gang hun har børstet støvet av rockefoten.

Les også:   Duket for gigakonsert med Stones på Cuba

(Saken fortsetter under)

Bruce Springsteen og Steven Van Zandt (t.h.) med E Street Band var i slaget under en av deres konserter i Telenor Arena i 2013. Til sommeren er de tilbake i Oslo. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Med gitaren i hånda og publikum i sin hule hånd, forlot Springsteen scenen og fant veien opp på stadion for å tilbringe litt kvalitetstid med opphavet.

Og det skulle ikke stå på jubelen fra et fullsatt Madison Square Garden mens mor og sønn danset under sangens gitarsolo, før de avsluttet det hele med litt solid rumperisting.

Les også:   ABBA-Bjørn vil ha mer overvåking

Hver gang Bruce besøker en konsertarena i eller omkring hans hjemstat New Jersey, er moren Adele å finne blant publikum. Ofte har den spreke 90-åringen danset med sønnen til tonene av «Dancing In The Dark», og i 2013 inntok hun også konsertscenen i London.

Les også:   Høy musikk på fly førte til full slåsskamp

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus