JulematSlik lager du kålrabistappe
Hjemmelaget kålrabistappe til pinnekjøttet? Vi lærer deg hvordan. Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen
Ingredienser
Kålrot
Gulrøtter
Fløte
Smør
Persille
Salt og pepper
Timian
En studie har vist at halvparten av nordmenn spiser pinnekjøtt til jul. Da må man også ha kålrabistappe til. Det er ingen sak å lage selv!
I videoen øverst lærer du å lage kålrabistappe. Under kan du lese trinn for trinn.
Les også: Slik lager du nøttestek til jul
Slik lager du kålrabistappe
1. Skjær opp kålrabi og gulrøtter og kok opp i en kjele.
2. Hell av vannet og mos grønnsakene.
3. Tilsett fløte, smør, persille og timian. Smak til med salt og pepper.
Se video øverst i saken.
Les også: Test: Dette er det beste pinnekjøttet