Julemat

Slik lager du kålrabistappe

Hjemmelaget kålrabistappe til pinnekjøttet? Vi lærer deg hvordan. Se video.

Ingredienser

Kålrot

Gulrøtter

Fløte

Smør

Persille

Salt og pepper

Timian

En studie har vist at halvparten av nordmenn spiser pinnekjøtt til jul. Da må man også ha kålrabistappe til. Det er ingen sak å lage selv!

I videoen øverst lærer du å lage kålrabistappe. Under kan du lese trinn for trinn.

Les også: Slik lager du nøttestek til jul

Slik lager du kålrabistappe

1. Skjær opp kålrabi og gulrøtter og kok opp i en kjele.

2. Hell av vannet og mos grønnsakene.

3. Tilsett fløte, smør, persille og timian. Smak til med salt og pepper.

Se video øverst i saken.

Les også: Test: Dette er det beste pinnekjøttet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus