Meny

Dette har skjedd natt til lørdag

Bare 213 flere barn har fått kontantstøtte etter at støtten ble satt opp i august. Regjeringen anslo at rundt 4.000 ville benytte seg av tilbudet- Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De viktigste nyhetene og hendelsene innenriks og utenriks de siste timene.

Her får du en kjapp nyhetsoppdatering:

Norge:

Ingen PST-anbefaling om bevæpning av politiet

Da Politiets sikkerhetstjeneste (PST) varslet om økt terrorfare i Norge, ga de ingen anbefaling om bevæpning av politiet.

Dramatiske skatteforslag fra Scheel-utvalget

En statlig eiendomsskatt kan bli resultatet hvis selskaps- og personskatten kuttes med mellom 60 og 80 milliarder kroner. Det skal være blant forslagene til det regjeringsoppnevnte Scheel-utvalget.

Liten effekt av økt kontantstøtte

Ferske tall fra Nav tyder på at spådommene om at økt kontantstøtte ville føre til at flere kvinner ble hjemme med barna, ikke har slått til.

Mann skadd i arbeidsulykke på Mongstad

Luftambulanse og politi rykket lørdag morgen ut etter melding om en arbeidsulykke inne på oljeraffineriet på Mongstad i Hordaland.

Lokallag nekter å akseptere vraking av Carl I. Hagen

I begynnelsen av november ble det kjent at nominasjonskomiteen i Oslo Frp ikke ville ha Carl I. Hagen som listetopp ved neste års valg. Nå varsler flere lokallag kamp for veteranen.

– Full krig i oljemarkedet

Priskrig har brutt ut i oljemarkedet, mener eksperter. OPEC-kilder bekrefter at kartellet prøver å undergrave oljeproduksjon i USA.

– Prøvde å kjøre på nordmenn i København

En mann fra Oslo ble fredag lettere skadd da en gruppe nordmenn i København ble forsøkt påkjørt av en bilist, ifølge politiet.

Tørrlagt von Trier frykter han har laget sin siste film

Filmregissør Lars von Trier innrømmer tidligere rusmisbruk, og frykter det kan bli umulig å lage gode filmer nå som han har lagt misbruket bak seg.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus