Wenger: - Arsjavin skulle ikke spilt

<strong>MISFORNØYD WENGER:</strong> Andrej Arsjavin spilte gårsdagens VM-kvalifiseringskamp for Russland, og kom tilbake til Arsenal med skade. Arsenal-manager Arsène Wenger mener han ikke burde spilt kampen. Foto: AP
MISFORNØYD WENGER: Andrej Arsjavin spilte gårsdagens VM-kvalifiseringskamp for Russland, og kom tilbake til Arsenal med skade. Arsenal-manager Arsène Wenger mener han ikke burde spilt kampen. Foto: AP

<pNå mister stjernespilleren flere kamper med skade.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Andrej Arsjavin (28) rakk å dundre inn sin første ligascoring for året før han ble tatt av banen mot Manchester United med skade i seriekampen for snart uker siden.

Lyskeproblemene bidro til at han ikke spilte Russlands VM-kvalifiseringskamp mot Liechtenstein lørdag, men i 3–1-seieren over Wales i går var han tilbake på banen – i 90 minutter.

Nå er han skadet, og mister både lørdagens prestisjekamp mot Manchester City, neste ukes Champions League-møte med Standard Liège og neste helgs oppgjør mot Wigan.

Det påkaller Arsenal-manager Arsène Wengers frustrasjon. At Arsjavin spilte, var i strid med Wengers ønske.

– Vi mistet Arsjavin, som spilte for Russland i går. Han burde ikke spilt, sa Wenger på en pressekonferanse i dag, ifølge Sky Sports.

– Man kan si mye om det, men det hjelper ikke, sier Wenger.

Arsjavin kan neppe vente seg blomster fra manageren. Før Russlands kamp mot Wales uttalte landslagssjef Guus Hiddink at det var opp til Arsjavin selv om han ville spille.

Etter 1–2-tapet for Manchester United betegnes lørdagens møte med City som både en prestisje- og en nøkkelkamp for Arsenal. City står med full pott og null baklengsmål. Men ingen har scoret flere mål i sesongstarten i Premier League enn Arsenals elleve på tre kamper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus