Meny

Yssen vil bli informasjonssjef i politiet

Ingunn Yssen under lanseringen av boken  "Vi kan alle bli den lille". Uansett hva en måtte mene om Ingunn Yssen så kan man ikke bestride at hun har godt med medietrening. Foto: Lise Åserud / SCANPIX.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingunn Yssen har søkt stillingen som informasjonssjef i Oslo politidistrikt, sammen med flere andre kjente navn.

Yssen forlot stillingen som internasjonal sekretær i LO i 2007, etter en mye omtalt strid med daværende LO-leder Gerd-Liv Valla. Siden har hun arbeidet som kommunikasjonsrådgiver i Dinamo PR.

Les også: - Ingunn rakker ned på vanlige folk

Blant søkerne til stillingen er også flere profilerte mediefolk, blant dem Dagbladets mangeårige sportskommentator Esten O. Sæther og tidligere redaktør i Drammens Tidende, nå konserndirektør i Edda Media, Hans Arne Odde, ifølge avisa VG.

Høyrepolitikeren Bengt Eidem, som har en fortid som politisk rådgiver for Kristin Krohn Devold, har også søkt stillingen, og det samme har elleve personer som har fått navnet unntatt offentligheten. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus