- Ingunn Yssen rakker ned på vanlige folk

FÅR GJENNOMGÅ: Ingunn Yssen blir også brukt i strategien.
FÅR GJENNOMGÅ: Ingunn Yssen blir også brukt i strategien.
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pYssen fikk passet påskrevet i Frp-forsamlingen. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

BERGEN (ABC Nyheter): Også kvinnen som felte LO-leder Gerd Liv Valla, fikk så hatten passet i oppkjøringen til Frps valgkamp. Den som leser yrkeskarrieren til Ingunn Yssen, vil nok nikke bekreftende til beskrivelsen Dag Inge Fjeld gir av en typisk person i elite-skiktet. Men overfor Frp-strategimøtet nøyde ikke mediestrategen Fjeld seg med det:

Strategi: Å rakke ned på andre

- Venstresida har angst for at vanlige folk skal få tilgang til maktens korridorer, sa han og gjøv løs på Yssen: - Hennes strategi for å komme seg opp, er å rakke ned på vanlige folk, slynget Fjeld ut til et lydhørt publikum i Bergen.

- Bare forakt for kassadamene

- Intervjuer med Ingunn Yssen sier sitt. I VG ble hun spurt om kampen mot Valla var verdt det. Hun sier da at hvis prisen for å gå ut mot Valla var at jeg måtte begynne å jobbe på Rimi, da fikk det være, sa Fjeld og fortsatte: - I samme intervju snakker hun om oppveksten på Manglerud, Oslos østkant. Men de som jobber i dagligvarehandelen, har hun bare forakt for. De som bare jobber i Rimi, er ikke verdige til å jobbe i ledende stillinger i Norge.