Bildegalleri: Se fremtidens  Lexus el-sportsbil

Lexus
Lexus
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lexus har gitt ut et galleri med nye bilder og animasjoner av sin neste generasjon batterielektriske sportsbil. Modellen ble først avslørt den 14. desember 2021 i kunngjøringen av selskapets plan for batterielektriske kjøretøy (BEV)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Den nye sportsmodellen vil være en del av en komplett serie av BEV-er Lexus vil lansere innen 2030 under sin Lexus Electrified-merkevisjon, opplyser Lexus i en pressemelding.

Gjennom Lexus Electrified har selskapet som mål å utnytte potensialet til elektrifisering fullt ut for å øke kjøregleden for alle sine kunder. Den vil også tilby fordelene ved Lexus Driving Signature, en unik kjøreopplevelse basert på lineær kjøretøyrespons som hele tiden er trofast mot førerens intensjoner, med sømløs kobling av retardasjon, styring og akselerasjon til enhver tid.

Elektrisk Lexus

- Dristige proporsjoner på fremtidens Lexus

- Med de dristige proporsjonene og den lave kjørehøyden som kreves for en høy-ytelses sportsbil, symboliserer den nye modellen fremtiden til Lexus-merket, samtidig som den gjenoppliver ånden til den ikoniske Lexus LFA., heter det.

Akselerasjon fra 0-100 km/t vil være i det lave to-sekunders området og rekkevidden vil overstige 700 km, takket være mulig bruk av solid-state batterier.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Gjennom sin utvikling av rene elektriske kjøretøyer, vil Lexus utvikle seg til et merke som tilbyr en rekke kjøreopplevelser, utnytte sin evne til å utvikle høy-ytelses kjøretøyer og finpusse sitt håndverk med å lage produkter som blir stadig mer personlige i ytelse, kvalitet og appell, skriver Lexus i pressemeldingen.