Meny

Zlatan Ibrahimovic betalte over 100 millioner for luksusyacht

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se video av Zlatans flytende palass som blant annet stiller med egen matsal og «strandklubb».

Forrige uke kom meldingen om at den selvutnevnte fotballguden Zlatan Ibrahimovic har skrevet ny kontrakt med Manchester United. Det betyr at spydspissen skal sparke lærballer rundt på engelske Old Trafford i det daglige, mens det meste av feriene neppe kommer til å finne sted på de britiske øyer.

Det italienske nyhetsbyrået ANSA melder at Zlatan tidligere denne uken tok med seg familien til La Spezia på den italienske riveriaen og båtprodusenten Ferrettis fabrikk. Der åpnet han lommeboka på vidt gap og bladde opp enn 100 millioner kroner for det flytende luksusslottet «Riva 100 Corsaro».

Ferretti har selv lagt ut bilder av Zlatans besøk, og de har også lagt ut en link til en tekst og bilde av båten Riva 100 Corsaro – den samme båten som fotballstjernen sikret seg et eksemplar av.

Yachten måler 29 meter i lengden, har en toppfart på 27,5 knop og kan by på overdådig luksus som er de færreste forunt på egen båt: Egen matsal og en rekke soverom, deriblant en mastersuite med dobbeltseng. En privat lounge med innebygget musikk- og karaokesystem skulle kunne sørge for underholdningen, mens en egen plattform lar seg skyve ut slik at man har sin private «strandklubb» rett ved vannet.

Les også:

Raser mot milliardærer i giga-yachter

Yachteier kan spare 700 millioner på norgesbesøk

En båt folk snur seg etter

Motor
Populært