Hjemmekontor: Brother med ny printer-serie for økt produktivitet

Smarte blekkskrivere for effektivt hjemmekontor: Brother MFC-J4540DWXL All in box blekkskriver
Smarte blekkskrivere for effektivt hjemmekontor: Brother MFC-J4540DWXL All in box blekkskriver Foto: Brother
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brother lanserer en serie av skrivere med profesjonell kvalitet, perfekt for bruk på hjemmekontoret. Tre allsidige, tilkoblede enheter som står parat for å hjelpe både medarbeidere og eiere av mindre foretak med å arbeide tilkoblet, alltid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hver skriver kan skilte med en rekke profesjonelle spesifikasjoner, inkludert trådløs tilkobling, LCD-berøringsskjermer og høy utskriftshastighet, alle designet for at du raskt og effektivt skal kunne skrive ut og skanne dokumenter av høy kvalitet. Serien bruker også høytytende patroner som bidrar til betydelig lavere utskriftskostnader for brukerne.

– Dagens hybride arbeidsstyrke og eiere av mindre foretak trenger rask, pålitelig og kostnadseffektiv utskriftsteknologi som bidrar til å etablere, bygge og skape vekst i virksomheten – og Brother sin blekkskriverserie for hjemmekontoret er den perfekte følgesvenn, sier Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director i Danmark, i en pressemelding.

– Maskinene er kompakte, har stilig design og glir sømløst inn i den moderne husholdningen. Vi er begeistret over å kunne tilby dem i en tid der så mange av oss bruker mye mer tid hjemme, sier Elkjær.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

En av modellene inngår også i en stadig større serie av All In Box-modeller – en utskriftspakke som skal hjelpe brukere med å arbeide mer effektivt og redusere utskriftskostnader ytterligere. Denne uslåelige pakken inneholder alt som er nødvendig for å bruke skriveren i tre år, inkludert tre års forbruk av blekk, med høytytende medfølgende blekkpatroner.