Meny

Undersøkelse: – Mange blir skuffet av feriesex

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ny undersøkelse viser at ferien ikke blir fullt så spennende som planlagt for mange voksne.

Ifølge en undersøkelse Durex har gjennomført hjelper det ikke alltid å reise til eksotiske steder for å krydre sexlivet. Mange ender opp med å konsentrere seg vel så mye om mobilen som partneren, melder nyhetsbyrået AFP Relaxnews.

Les også:  Så mye forbrenner du under sex

Over halvparten har høye forventninger

Undersøkelsen, som er utført i London, viser at 52 prosent av voksne forventer bedre sex når de er på ferie. 60 prosent av disse ender opp med å bli skuffet, og innrømmer at virkeligheten ikke levde helt opp til forventningene.

Se også: Reisebyrå gir sexrabatt

Av de 2.000 voksne som deltok sa nesten en femtedel at telefonene og nettbrettene stod i veien for sexlivet deres mens de var på ferie. 15 prosent innrømte at de hadde mindre sex enn hjemme på grunn av de teknologiske duppedittene.

Les også:  Undersøkelse: – Mobiltelefonen viktigere enn sex

Teknologien temmer stemningen

40 prosent svarte at de sjeldnere tar initiativ til sex hvis partneren deres tukler med mobilen i senga, og 41 prosent innrømte at de ofte konsentrerer seg vel så mye om mobilen som partneren når de hopper til køys om feriekveldene.

59 prosent sa også at enten de eller partneren deres brukte for mye tid på mobilen. Over halvparten av disse følte at forholdet ble forverret av dette.

72 av de 2.000 som svarte på undersøkelsen innrømte til og med at de brukte mobilen mens de hadde sex.

Les også:  Over halvparten vil redde mobilen før katten i en brann

Del av en kampanje

Resultatene av undersøkelsen ble publisert samtidig med Durex-kampanjen #DoNotDisturb, som er et sosialt eksperiment som ser på effekten av teknologi og smarttelefoner på sexlivet til feriereisende par.

Durex tror at resultatet av undersøkelsen, samt det sosiale eksperimentet og en ytterligere studie utført på par, alle tyder på at å skru av teknologien i soverommet kan hjelpe med å tenne partneren. Dette kan dermed hjelpe par med å få forventningene sine innfridd i ferien.

Les også:  De færreste er klar over at dette skjer med kvinner etter sex

Helse og livsstil
Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus