Hiddink soleklar oddsfavoritt

Guus Hiddink er favoritt til å ta over Chelsea-skuta. Foto: Toussaint Kluiters, Reuters / NTB scanpix
Guus Hiddink er favoritt til å ta over Chelsea-skuta. Foto: Toussaint Kluiters, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge bookmakerne er Guus Hiddink nærmest klar som Chelsea-manager. Et snitt fra de britiske spillselskapene gir en odds på under 1,2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det tok ikke lang tid fra Mourinhos Chelsea-exit til britiske medier meldte at nederlandske Guus Hiddink er neste manager på Stamford Bridge.

Flere aviser skrev torsdag at 69-åringen ville lede laget allerede i lørdagens kamp mot Sunderland. Foreløpig er det ikke kommet noen offisiell uttalelse fra klubben, men skal man tro spillselskapene , er han så godt som klar.

I snitt får du tilbake under 1,2 ganger pengene om du satser på Hiddink som neste Chelsea-sjef.

Bookmakerne tar også imot spill på Juande Ramos, Diego Simeone, Marcelo Bielsa, Brendan Rodgers, Pep Guardiola og Carlo Ancelotti.

Førstevalg

Bayern München-trener Guardiola og Diego Simeone, trener for Atlético, skal ifølge britiske medier være førstevalg som manager på lang sikt. Det er likevel tvilsomt at disse kan lokkes ut av kontrakt allerede de neste ukene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Teknisk direktør i Chelsea, Michael Emenalo, har uttalt at klubben ønsker å finne en erstatter for Mourinho så snart som mulig. Lørdagens Premier League-kamp mot Sunderland kan imidlertid komme for tidlig, uttaler han overfor klubbens nettside.

– Vi er en stor klubb som har kvalitetstrenere i klubben, så vi klarer oss lørdag. Klubben jobber iherdig og aktivt med å sikre at managersituasjonen blir løst så raskt som mulig, sier Emenalo.

Bakgrunn: Mourinho fikk sparken etter marerittsesong

Kabal

Med Mourinhos avgang står Fotball-Europa overfor en større trenerkabal de neste månedene. Guardiola gir seg etter alt å dømme i Bayern, mens Ancelotti står uten arbeidsgiver. Det er også høyst usikkert hvor, når og om Mourinho fortsetter managerkarrieren.

Samtidig meldes det at Rafael Benitez sitter utrygt i sjefsstolen på Santiago Bernabéu. Heller ikke Manchester United-manager Louis van Gaal virker å ha en sikker framtid hos de rødkledde.

Les også: Real-president avviser Mourinho-retur