Ancelotti bryr seg ikke om sexskandalene

Carlo Ancelotti har ikke bare hatt fotballen å tenke på i Chelsea, han har også måttet forholde seg til sexskandaler. Men det bryr han seg ikke om.

To av forsvarsstjernene hans, John Terry og Ashley Cole, har vært involvert i sexskandaler som har ført til et voldsomt medietrykk.

– Det har ikke vært et problem for meg, fordi det var spillerne som hadde personlige problemer. Ashley og John har vært i stand til å holde problemene unna treningsbanen, og jeg har ikke snakket med dem om problemene, sier han.

Terry havnet i søkelyset da det ble kjent at han hadde hatt en affære med kjæresten til landslagskollegaen Wayne Bridge. Bridge trakk seg fra landslaget fordi han ikke orket å spille med Terry, som mistet kapteinsbindet.

Cole på sin side ble separert fra kjendiskona Cheryl Cole etter at det ble kjent at han hadde vært utro en rekke ganger.

– Hvis spillerne hadde hatt behov for å snakke med meg om problemene, så ville jeg gjerne hjulpet dem. Men hvis de ikke ber meg om å gjøre noe, så er det ikke mitt problem, understreker han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden