Amerikansk flyselskap sendte feil hund til Japan

Det amerikanske flyselskapet United Airlines er i hardt vær for tiden etter at en hund døde på en av deres flyginger og en annen ble sendt til Japan ved en feiltakelse. Foto: AP / Seth Wenig / NTB scanpix
Det amerikanske flyselskapet United Airlines er i hardt vær for tiden etter at en hund døde på en av deres flyginger og en annen ble sendt til Japan ved en feiltakelse. Foto: AP / Seth Wenig / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En amerikansk familie i Kansas fikk tildelt feil hund etter en flytur med United Airlines. Det viste seg at flyselskapet hadde sendt hunden deres til Japan.

Familien hadde med hunden sin, en ti år gammel schæferhund ved navn Irgo, da de reiste fra delstaten Oregon til Kansas i USA, men da de skulle plukke opp hunden fikk de tildelt en grand danois i stedet.

Det viste seg da at Irgo hadde blitt sendt med et fly til Japan, dit grand danoisen egentlig skulle.

Ansatte fra United Airlines i Japan satte Irgo på et fly til Kansas, men det er uklart når han er ventet å ankomme.

Irgos ufrivillige Japan-tur kommer kort tid etter at United Airlines innrømte at en hund døde på en av deres flyginger, etter at kabinpersonalet tvang hunden til å sitte i bagasjehyllen på en reise mellom Houston og New York.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden