Spektakulær dronevideo av midnattssolen fra Dønnamannen

Norge er spekket med vakre naturopplevelser. Med denne dronevideoen har Anders Ramsrud filmet sitt eget sommerparadis, badet i midnattssol.

Da Anders Ramsrud filmet Helgeland fra toppen av fjellet Dønnamannen, hadde han nettopp lært seg å fly med drone. Videoen viser Dønna og øyene rundt Helgeland som bader i midnattssol.

– Ideen kom etter jeg så en video som en venn hadde filmet fra et hotelltak i Singapore. Jeg skjønte fort at her var det uendelig med muligheter, sier han til ABC Nyheter.

Ramsrud forteller at han ikke hadde flydd drone i mer enn en måned før han filmet den spektakulære utsikten fra Dønnamannen, men at han har fått mye positive tilbakemeldinger på videoen i ettertid.

– Faren min er fotograf, så jeg har lært mye av ham om hvordan man skal tenke for å få frem de beste bildene. Etter at jeg la ut videoen har jeg bare fått positive tilbakemeldinger, og det er utrolig hyggelig at folk fra Dønna og Herøy også liker videoen.

Han forteller at han har feriert i Dønna siden han var barn, og at han med denne videoen vil vise resten av Norge hvor flott det er der oppe.

– Toppen av Dønnamannen er mitt personlige paradis. Utsikten derfra er utrolig vakker, sier Ramsrud.

Ramsrud har lagd både video og musikk selv.

Følg oss på Instagram for flere flotte bilder og videoer:

Personvernpolicy