Svenske Norwegian-flygere varsler sympatistreik

Et fly fra Norwegian fotografert på Sturup flyplass utenfor Malmø. Svensk Pilotförening vil ta ut flere medlemmer i streik i sympati med de skandinaviske flygerne i Norwegian Pilot Union. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix.
Et fly fra Norwegian fotografert på Sturup flyplass utenfor Malmø. Svensk Pilotförening vil ta ut flere medlemmer i streik i sympati med de skandinaviske flygerne i Norwegian Pilot Union. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix.

Svensk Pilotförening vil ta ut flere medlemmer i streik i sympati med de skandinaviske flygerne i Norwegian Pilot Union.

Førstkommende lørdag kan den første flygerstreiken i Norwegian være et faktum dersom forhandlingene med Norwegian Pilot Union og Parat ikke fører fram.

Blir det brudd, vil flere medlemmer av Svensk Pilotförening som arbeider i Norwegian, bli tatt ut i streik i sympati med flygerne i Norwegian Pilot Union fra onsdag 4. mars klokka 22, melder nyhetsbyrået TDN Finans ifølge Hegnar.no.

Les også: Skandinaviske piloter i Norwegian: – Kjos ønsker å bli kvitt oss

De skandinaviske flygerne i Norwegian har forhandlet om en ny tariffavtale i mer enn tre måneder, men uten å lykkes.

Personvernpolicy