Meny

Dette blir verdens høyeste berg-og-dal-bane

Skal tvinne seg rundt et observasjonstårn over 170 meter opp i lufta.

Den rekordhøye berg-og-dal-banen skal være selve hovedattraksjonen i et flunkende nytt underholdningskompleks midt i Orlando i Florida.

Planene for komplekset ble presentert av eierne bak Mango´s Tropical Cafe mandag.

– Med «Skyscraper» og det fantastiske «Skyplex» vil Orlando atter en gang sementere sitt rykte som verdenshovedstaden for attraksjoner, fortalte en stolt Joshua Wallack, som leder prosjektet for eierne.

I tillegg til verdens høyeste berg-og-dal-bane skal den 46.000 kvadratmeter store «Skyplex» inneholde blant annet restauranter og ikke minst et 360-graders observasjonstårn, som berg-og-dal-banen skal tvinne seg rundt.

Selve rundturen på berg-og-dal-banen «Skyscraper» skal ta rundt 4 minutter og allerede nå kan du få en smakebit på hva man får oppleve på den turen i animasjonsvideoen øverst i artikkelen.

Hele komplekset vil koste rundt 250 millioner dollar, tilsvarende omtrent 1,7 milliarder norske kroner og skal etter planen stå klart i løpet av 2017.

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus