Dette er flypassasjerenes egne skrekkbilder

VERSTINGER: På kontoen «Passenger Shaming» på Instagram og Facebook blir flyverstingene hengt ut. Foto: Passenger Shaming

Frekke passasjerer henges ut på nettet.

Du har kanskje irritert deg over det selv, flypassasjerer som tar seg til rette og viser liten eller ingen respekt for andre reisende.

Hva er vel verre enn å bli stappet inn i et lite sete og at personen foran deg bestemmer seg for å lene setet sitt helt tilbake. For ikke å snakke om folk som tar av seg skoene så tåfis-lukta får fritt utløp i hele flyet.

Men nå slår «lovlydige» passasjerer tilbake på internett.

Les også: På Oslo Lufthavn ligger tusenvis av gjenglemte ting

Et mareritt for andre

På kontoen «Passenger Shaming» på Instagram og Facebook blir flyverstingene hengt ut. Formålet er nemlig å sette lys på flypassasjerer som er uhøflig og gjør reisen til et mareritt for andre.

Ifølge Yahoo, som først omtalte gruppa, sender kabinpersonell og flypassasjerer inn bilder av passasjerer som tar seg til rette.

Kontoen ble startet i januar i år og har allerede rundt 100.000 følgere på sosiale medier.

Les også: – Høstens mest populære storbyer

– Hold skoene på

Det er flyvertinnen Shawn Kathleen som står bak gruppa, skriver Aftonbladet.

– Gruppa er en påminnelse til utrivelige passasjerer som ofte unnskylder sitt griseri med å tanke: Jeg vil aldri se disse menneskene igjen.

– Det er sant at du kanskje ikke vil se igjen de du fornærmer, men nå kan hele verden se deg. Så tenk på hvordan du oppfører deg. Og for guds skyld, hold skoene på, skriver hun om gruppa ifølge avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus