Meny
avatar

Tor Strand

Redaktør for ABC Nyheter og Startsiden
Mine siste artikler
Arto Paasilinna er død
Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel.
Blind 83-åring med vinkelsliper satte fyr på seg selv og startet tre branner
Sommeren ble enda hetere på Nordjylland i Danmark da en blind 83-åring søndag startet hagearbeid med en vinkelsliper. Det meste gikk galt.
Tre omkom og flere hundre skadd i jordskjelv i Japan
Tre personer omkom og over 300 er skadd etter at et jordskjelv med styrke 6,1 rammet i nærheten av byen Osaka vest i Japan.
– Politiet fryktet at han ville unndra seg straffen
Politiet i Rogaland mener den 52-årige mannen fra Eigersund som er dømt for drap på storebroren, forsøkte å unndra seg straff ved å reise til Filippinene med kone og to små barn.
Rømt drapsmann pågrepet på Filippinene
En 52 år gammel mann som i januar ble dømt til syv år og seks måneders fengsel for å ha drept storebroren sin på Hellvik i Rogaland i 2016, er pågrepet på flukt på Filippinene.
Venstre vil fjerne ferieuke for eldre
Venstre vil fjerne den ekstra ferieuken for de aller fleste ansatte over 60 år. Partiet vil at bare de over 65 år skal ha ei ferieuke mer enn andre.
Foreldre dømt for å ha tvangsgiftet bort datter
Et foreldrepar i svenske Västerås er dømt til fengselsstraff for ekteskapstvang etter at de giftet bort sin 19-årige datter mot hennes vilje.
Larry svikter som offisiell musejeger i statsministerboligen
Den britiske statsministerkatten Larry er i hardt vær med anklager om at han svikter sin statlige oppgave som offisiell musejeger i Downing Street Number 10.
Dødt barn forsvant fra svensk sykehus
Et foreldrepar i Sverige har levert inn politianmeldelse etter at deres dødfødte barn forsvant sporløst fra sykehuset etter fødselen.
Neste år kommer elbil-race
Bilprodusenten Jaguar satser på grønt skifte også i motorsporten. Neste år lanserer de fullverdig motorsirkus med sin nye, elektriske Jaguar I-Pace.