Pølsefest hos kjøpmann: Dumper prisen

– Jeg skulle ha et par tusen, så har jeg bestilt feil kartongstørrelse. Eller jeg vet ikke, jeg har vel ikke tenkt, sier kjøpmann Kjell Raymond Nygård. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
– Jeg skulle ha et par tusen, så har jeg bestilt feil kartongstørrelse. Eller jeg vet ikke, jeg har vel ikke tenkt, sier kjøpmann Kjell Raymond Nygård. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kjøpmannen på Bunnpris i Alta bestilte ved en feil «litt» for mye pølser i forbindelse med en kampanje. Ordren var på hele 7.000 pølser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter flere uker med det han beskriver som «pølser opp til taket», hastet det med salget før de gikk ut på dato, skriver NRK om pølsefesten som først ble omtalt i nettavisa iFinnmark.

– Jeg skulle ha et par tusen, så har jeg bestilt feil kartongstørrelse. Eller jeg vet ikke, jeg har vel ikke tenkt, sier kjøpmann Kjell Raymond Nygård.

Tirsdag dumpet han prisen ytterligere, noe som fikk folk i området til å valfarte til butikken for å hamstre pølser. Hele partiet var borte på halvannen dag.

Matredder og leder for folkebevegelsen Spis opp maten, Mette Nygård Havre, synes Nygård har håndtert feilbestillingen på en god måte.

– Når slike tabber skjer, har butikkene blitt veldig flinke til å håndtere det. De finner alternativer og gjør det de kan for å redde maten, sier hun.