Nedtur for «All Together Now»:TVNorge skuffet over seertall

I «All Together Now Norge» skal et panel på 100 dommere avgjøre deltagernes skjebne ved å reise seg og synge med dersom de liker det de hører.
I «All Together Now Norge» skal et panel på 100 dommere avgjøre deltagernes skjebne ved å reise seg og synge med dersom de liker det de hører. Foto: Discovery Network Norge / Kampanje
Artikkelen fortsetter under annonsen

117.000 seere så programmet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

«All Together Now Norge» har ikke helt klart å få allsangen i gang i norske tv-stuer i vinter. Programmet åpnet med solide 244.000 seere i januar, men nyhetens interesse la seg ganske raskt rundt TVNorges nye talentprogram.

Tirsdagens episode hadde til sammenligning kun 117.000 seere da den ble sendt på tv. Det ga en kommersiell andel på 21,6 prosent blant seere mellom 15 og 49 år.

– Er dere fornøyd med seertallene så langt?

Nei, dette er et program som helst skulle hatt rundt 200.000 på de ordinære førstegangsvisningene på tv. Totaltallene er derimot ikke så ille, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery Networks Norge.

Les også: - Folk flest er stort sett bare lojale til to ting: Fotballklubber og tobakksmerker

Han viser til at de seks første episodene så langt har et snitt på 261.000 i Total Screen Rating, som inkluderer opptak, repriser og nett-tv-seing.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Forhandlingsdirektør Jonas Buskop i mediebyrågrupperingen Omnicom Media Group har tidligere sagt at et program som «All Together Now Norge» bør ha 300.000 seere i live- og opptakseing.

Tirsdag møtte programmet blant annet konkurranse fra Manchester United - PSG, som samlet 277.000 seere på TV 2 Sport1. I tillegg var det 135.000 som så kampen på TV 2 Sumo.

Les også: Medietilsynet kan bruke opp mot 20 millioner på rådgivning og TV 2-tilsyn

«All Together Now Norge» er en helt ny sangkonkurranse med Anne Rimmen som programleder. Hun har med seg Didrik Solli-Tangen som kaptein for et dommerpanel på hele 100 menn og kvinner. De avgjør deltagernes skjebne ved å reise seg og synge med.

VGs anmelder Morten Ståle Nilsen ga programmet terningkast tre, og mener programmets panel på 100 dommere viser at det nå også har gått inflasjon i sangkonkurranse-dommere på norsk tv.

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Panelfyllet består av sangpedagoger, produsenter og doldiser fra «show»-verdenen. Og Per Sundnes, selvfølgelig. Si hva du vil om «All Together Now Norge» – det er i alle fall hyggelig at så mange fra musikkbransjen får seg en ekstrainntekt i disse pressede streamingtider», skriver han i sin anmeldelse.

Les også:

Mesterliga-duell ga rekord for TV 2 Sumo

(Artikkelen er først publisert i Kampanje)