Meny

– Forventer økonomisk vekst under Trump

Donald Trump, som tiltrer som USAs president 20. januar, møtte pressen ved sin klubb Mar-a-lago i Florida i romjulen. Foto: Jonathan Ernst / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har vært overrasket over den positive markedsutviklingen etter at Donald Trump ble valgt, sier seniorøkonom i DNB Markets, Knut A. Magnussen, til ABC Nyheter.

Han understreker at det gjenstår å se hva den nye amerikanske presidentens politikk blir i praksis.

Donald Trump

  • USAs nylige valgte president, for Det republikanske partiet. Tiltrer 20. januar.
  • Født 14. juni 1946 i Queens i New York.
  • Studerte økonomi ved Wharton School of Business i Pennsylvania.
  • Jobbet i selskapet til faren, eiendomsmagnaten Fred Trump, og startet etter hvert sin egen eiendomsvirksomhet. Eier også flyselskaper og kasinoer. Tidligere medeier i Miss Universe-organisasjonen og produsent og vert for realityshowet «The Apprentice» på TV-kanalen NBC.
  • Selskapene hans måtte refinansieres etter økonomiske problemer tidlig på 90-tallet.
  • Ingen politisk karriere før han kastet seg inn i den republikanske nominasjonskampen i fjor.
  • Markerte seg i valgkampen med trakassering av politiske rivaler og hissige utfall mot blant andre muslimer og mexicanere. Fikk massiv kritikk da han sa at alle muslimer inntil videre må nektes innreise til USA.
  • Valgkampen hans var preget av skepsis til frihandel og løfter om å hindre tap av arbeidsplasser i USA.

Kilder: NTB.

Valget av Donald Trump til USAs neste president førte først til usikkerhet og korte fall i markedene, men i etterkant har veksten vært betydelig flere steder. De fleste børsmarkedene endte i pluss ved inngangen til 2017, etter et turbulent år.

– Så langt har markedene tolket Trump i positiv retning. Det har vært en betydelig oppgang i aksjemarkedene og lange renter i USA etter valget. Det skyldes nok at man forventer høyere økonomisk vekst, kanskje også inflasjon, sier seniorøkonom Knut A. Magnussen i DNB Markets til ABC Nyheter. Lange renter er renten for langsiktige lån, med løpetid over ett år.

Tror på betydelige skattelettelser

Mot slutten av 2016 ga Trumps seier ny optimisme til flere investorer, som tror den nye presidenten vil føre en mer næringslivsvennlig politikk i USA.

– Hittil har markedsbevegelsene vært mye bygget på forventninger. Der er det en god del usikkerhet. Men når Trump tiltrer vil fokuset rettes mer mot hva han faktisk gjennomfører, enn hvilke utspill han kommer med, sier Magnussen.

Makroøkonom/seniorøkonom DNB Markets Knut A. Magnussen. Foto: DNB på Flickr.

Når det gjelder den økonomiske politikken er ikke det noe presidenten beslutter isolert, det aller meste må vedtas i Kongressen.

– Det er ikke åpenbart at Trump vil få gjennomslag for alle sine forslag, selv om Republikanerne har flertall både i Senatet og Representantenes hus, sier seniorøkonomen.

DNB Markets forventer at Trump tidlig vil ta fatt på en skattereform med betydelige skattelettelser.

– I tillegg vil han nok forsøke å sette i gang et større program for investeringer i infrastruktur som veier, broer og flyplasser, sier Magnussen.

Temaet det kanskje er knyttet mest spenning til er hvordan Trump vil forholde seg til tidligere inngåtte handelsavtaler. Han har til dels varslet at han ikke vil godkjenne handelsavtalen Trans-Pacific Partnership (TPP), mellom USA og 11 andre land med Stillehavskyst.

USAs nyvalgte president Donald Trump er en av verdens 330 rikeste mennesker, ifølge Forbes' 2016-oversikt. Her er han på vei til sitt private fly ved Palm Beach internasjonale flyplass i Florida etter julefeiringen. Foto: Jonathan Ernst / Reuters

– Trump har også ytret ønske om å reforhandle allerede inngåtte avtaler. Her ligger nok den kanskje største usikkerheten både ved hvor hardt han vil gå ut, og hvordan andre land vil reagere, sier seniorøkonomen.

Les også kommentarartikkelen «Hva kan vi lære av 2016?» (Stemmer/Penger)

«Ekstremt aksjonærvennlig regjering»

Flere av postene i Trumps kommende regjering er allerede annonsert, men for flere gjenstår Kongressens formelle godkjenning. Trumps administrasjon er «ekstremt aksjonærvennlig», mente finansavisen Wall Street Journal i en kommentarartikkel rett før jul.

Trolig går Rex Tillerson fra stillingen som administrerende direktør i Exxon Mobil til å bli Trumps utenriksminister. «Aldri før har det vært så mange forretningsfolk i en amerikansk regjering», skriver Wall Street Journal, og nevner blant annet toppsjef for hurtigmatkjeden CKE Restaurants Andy Puzder som arbeidsminister og filmprodusent Steven Mnuchin som finansminister.

Nybygd del av grensemuren mellom USA og Mexico ved Sunland Park, nær den meksikanske grensebyen Ciudad Juarez. Videre bygging av slike grensemurer var en fanesak under Trumps valgkamp. Foto: Jose Luis Gonzalez / Reuters

– Flere av utnevnelsene som har vært gjort tyder på at han vil gjennomføre mye av det han har satt seg fore, sier Magnussen.

Senest tirsdag ble det kjent at Trump vil utnevne handelsadvokaten Robert E. Lighthizer som leder av Office of the United States Trade Representative, et statlig organ som har ansvar for å utvikle og anbefale handelspolitikk for presidenten. Ifølge New York Times har Lighthizer tidligere argumentert for proteksjonistisk handelspolitikk i visse tilfeller. Trump har selv kommet med flere utspill om at bedrifter bør la arbeidsplasser forbli i USA, eller risikere større avgifter.

– Utnevnelsene tyder på at han ønsker å få til noe på området handelsavtaler, dette er også synspunkt han har forfektet lenge. Usikkerheten består i hva han vil oppnå, og i hvilken grad han vil risikere en handelskrig der flere land setter opp sine tollbarrierer, og resultatet kan bli proteksjonisme som vil spille negativt inn på verdensøkonomien, sier Magnussen.

– Vi anser en drift mot økt amerikansk proteksjonisme som en risikofaktor i markedet. Foreløpig vet vi ikke så mye om hvordan dette vil forløpe i praksis.

Fra Trumps Twitter-konto tirsdag:

Det sies ofte at markedet foretrekker forutsigbarhet. Trump har ikke alltid fremstått like forutsigbar i sine utspill.

– Vi i DNB Markets har vært overrasket over markedsutviklingen etter at han ble valgt. På den annen side; når usikkerheten er stor kan man velge å avvente litt og se hva som skjer. Mange har nok hatt en oppfatning av at praktisk politikk under Trump vil bli noe annet enn valgkamputspillene, sier Magnussen.

Kongressen er også en viktig modererende faktor for presidenten. Men handelsavtalene er et eksempel der Trump kan gjøre endringer av midlertidig karakter.

Trump avbildet i en kinesisk avis. Artikkelen har tittelen «Trump bruker knyttneven til å snakke». Bildet er fra tirsdag denne uken. Foto: Andy Wong / AP

– Men hvis han permanent skal endre for eksempel den nordamerikanske frihandelsavtalen NAFTA må det gjennom Kongressen, fordi avtalen ble vedtatt der. Dette kan være en mulig forklaring på markedenes positive reaksjon så langt. Det kan også være at man tror hans hovedhensikt er å forhandle frem bedre avtaler og at han faktisk vil oppnå det, sier Magnussen.

Les ABC Nyheters romjulsintervju med sentralbanksjef Øystein Olsen: – Det vi trenger minst er negative overraskelser

Uro om Kina

Det skapte uro og protester fra kinesiske myndigheter da Trump i begynnelsen av desember tok imot en telefonsamtale fra Taiwans presidenten. Dette var et brudd på amerikansk diplomatisk etikette siden 1979. Kina regner Taiwan som del av sitt territorium. Trump antydet i dagene som fulgte at Taiwan-spørsmålet kunne bli brukt som forhandlingskort overfor Kina.

– Et dårligere forhold mellom USA og Kina kan virke negativt for verdenshandelen og den globale økonomien. Kina eksporterer mye til USA og er avhengig av det amerikanske markedet, men det er en gjensidighet i dette, sier Magnussen.

Fra Trumps Twitter-konto:

Magnussen mener likevel det ikke er gitt at et kaldere politisk klima vil slå sterkt ut i økonomien;

– Men det er helt klart ikke positivt. I forholdet til Kina er det mulighet for å komme frem til løsninger og avtaler.

– Hva med Norges forhold til USA under den nye presidenten?

Lockheed Martin F-35B Lightning II Joint Strike Fighter. Foto: Handout / Reuters

– Det første jeg kommer på er Trumps utspill mot produksjonen av F-35-jagerflyene, der han mener de har blitt for dyre, sier Magnussen.

Trump tvitret i desember om at kostnaden ved F-35-programmet er «ute av kontroll». Norge besluttet i 2008 at F-35 skal erstatte dagens F-16-kampfly. Anskaffelsen av 52 fly er beregnet å koste 68 milliarder kroner i 2015-verdi.

– Om Trump kan få gjort noe med denne prisen ville det vært positivt, men det skal vel noe til, sier seniorøkonomen.

Les også: Trump slakter F-35-kostnadene: – Ute av kontroll

– Generelt er Norge også veldig avhengige av en verdenshandel som fungerer bra, og mer proteksjonisme er dårlig nytt for en såpass åpen økonomi som den norske, sier Magnussen avslutningsvis.

En økning på 50 prosent i oljeprisene i løpet av 2016 bidro til å sende flere aksjer opp.

Les også: Trump gir Kina-kritiker viktig stilling

Norge, oljen og OPEC

Det for Norge avgjørende spørsmålet om oljeprisen henviser Magnussen til sin kollega i DNB Markets, oljeanalytiker Torbjørn Kjus.

Oljeanalytiker Torbjørn Kjus, DnB NOR Markets. Foto: DNB/Stig B. Fiksdal.

– En av truslene for oljeprisene under Trump er en eventuell handelskrig mellom Kina og USA hvis han finner på å innføre straffetollene han har snakket om. Det vil gi kinesiske motsvar, som kan ramme den globale handelen. Det er også en negativ impuls for oljemarkedet, fordi olje brukes i stor grad til transport av varer, sier Kjus til ABC Nyheter.

Eventuell lavere handel vil kunne gi lavere global økonomisk vekst. Men dette er «worst case»- scenariet, forklarer oljeanalytikeren.

– Det er fortsatt uklart hva Trump vil gjennomføre. Han har også i klare ordelag før valget sagt han skal rive i stykker atomavtalen med Iran. Hvis finanssanksjonene mot Iran gjeninnføres vil det gi høyere oljepriser, sier Kjus.

Historisk sett har USA ønsket lav oljepris. Landets egenproduksjon var dalende frem til revolusjonen i skiferoljeindustrien omkring 2012. Fallet i oljeprisen har lenge gitt svekkede investeringer innenlands i USA.

– Nå som oljeprisen har tatt seg opp har det gitt et oppsving i investeringer. USA er fortsatt verdens største importør og forbruker av olje. Høyere bensinpriser rammer den amerikanske forbrukeren, men de økte investeringene kan langt på vei veie opp for dette, sier Kjus.

Heidrunfeltet i Norskehavet har produsert olje og gass siden oktober 1995. Foto: Øyvind Knoph Askeland, Norsk olje og gass (CC BY-SA 2.0). Via Flickr.com.

I USA har tusener av småselskap vokst opp omkring oljeindustrien etter skiferoljerevolusjonen. Med det kraftige fallet i oljepris i 2014-15 mistet omkring 100.000 mennesker jobben i USA alene.

– Disse arbeidsplassene kan komme tilbake med høyere oljepris, økt lønnsomhet i bransjen og nye investeringer.

Hovedindeksen på oljetunge Oslo Børs steg 12,1 prosent i 2016, den største børsoppgangen i løpet av ett år siden 2013.

Bakgrunnen for at oljeprisene i 2016 økte for første gang på tre år er at Organisasjonen av oljeeksporterende land (OPEC) og 11 andre land ble enige om å kutte produksjonen fra 1. januar i år.

– De har ikke brukt å levere hundre prosent på slike løfter, men hvis de leverer omkring 60-70 prosent av de varslede kuttene vil det være bra for Norge. Da blir vi gratispassasjerer på OPEC, som flere ganger tidligere. Vi burde jo sendt en julepresang til dem, sier Kjus.

– Investeringene i Norge avhenger også sterkt av oljeprisen. Høy oljepris over lang tid vil gi økte investeringer og flere arbeidsplasser, kort fortalt.

Øvrige kilder: NTB.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
17:43 Røde Kors: Halvparten så mange skadd i påsken som i fjor17:42 Mann pågrepet etter å ha truet med kniv i Trondheim17:31 Trump saksøker komitéleder i Kongressen17:07 Sri Lanka jakter internasjonale terrorforbindelser17:05 Toppserien: Vålerenga gikk på sesongens første poengtap, LSK vant enkelt16:49 Oljeprisen stiger etter Trumps tiltak mot iransk oljeeksport16:28 Flere sommerdager i vente i Sør-Norge16:25 Fotgjenger påkjørt av motorsyklist i Bærum16:25 Togavsporing på Østfoldbanen15:45 Trump gir ikke lenger unntak fra Iran-sanksjoner15:44 Ektepar ble jaget opp i tre av illsint elg15:43 Rørt Sterling betaler begravelsen til 13-åring14:37 Stor snøskredfare flere steder i Troms14:10 UD: Ingen tegn til at nordmenn er rammet på Sri Lanka13:42 Pilot sier han var nær å kollidere med drone13:05 Det er ikke lov med bråk, larm og støy på helligdager12:37 Person omkom etter fall i Kjøsterudjuvet i Drammen11:42 Påsketrafikken: Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart11:20 Thorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer10:21 – Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF09:26 Solskjærs krisetall: Løpt minst i 15 av 17 ligakamper, målene renner inn og full bortekollaps08:00 Nybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten07:30 Minst 290 døde – over 500 sårede: UD advarer nordmenn: – Hold deg i ro!»07:29 Norsk basehopper omkommet i Italia06:41 Huawei fortsetter veksten tross press fra USA06:13 Nav-lokale i full fyr: – Brannen er påsatt06:12 Egyptiske velgere tilbudt mat for å stemme05:50 Dette skjer i dag05:43 Dette skjedde i natt05:28 Mann skadd i alvorlig voldshendelse i Rogaland04:26 WHO: Over 30.000 fordrevet av kampene rundt Tripoli04:24 Tørreste april i Bergen på over 120 år03:34 Minst 17 døde i jordskred i Colombia03:13 Ny dyster drapsrekord i Mexico02:47 Bjørn skutt i Meråker02:22 Tre klatrere funnet døde i Canada02:09 Tyrkisk opposisjonsleder angrepet02:07 Stoltenberg gratulerer ukrainsk valgvinner01:32 Klimademonstranter i London ønsker dialog01:17 Mann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak00:38 E39 åpnet etter steinras i Masfjorden00:16 Terrorangrep mot hoteller og kirker på Sri Lanka ryster verden00:15 13 pågrepet etter Sri Lanka-angrepene23:47 Tenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland23:35 Elleve soldater drept i angrep i Mali23:12 UD oppdaterer reiseråd for Sri Lanka23:02 Mbappé feiret PSG-gullet med hattrick, etterlengtet comeback for Neymar22:43 Mot ny valgomgang i Nord-Makedonia22:27 Oljelekkasje i Oslo22:14 Nadals overmann triumferte i Monte Carlo22:10 Travel påske på sjøen22:09 IS tar på seg ansvaret for angrep i Saudi-Arabia21:48 Britisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria21:34 Bombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo21:28 Sudanske demonstranter stanser samtaler med juntaen21:27 Carlsen utvidet seiersrekken etter ny sjakkmaraton21:11 Rekordmange unge til fjells20:40 Reiseforsikring dekker hjemreise fra Sri Lanka20:27 TV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget20:03 Crystal Palace slo Arsenal og hjalp Solskjærs United20:01 Hegerbergs Lyon seiret mot Chelsea i første semifinaleoppgjør19:59 Porosjenko erkjenner nederlag i Ukraina19:53 Udetonert bombe skal ha blitt funnet like ved kontoret til norsk organisasjon19:25 – En dag i 1941 kom læreren min på skolen med solkors på jakka. Alt raste sammen.19:24 Brann i enebolig i Skien19:09 Valgdagsmåling viser klar valgseier til komikeren Volodymyr Zelenskyj i Ukraina18:52 PSG tok serietittelen uten å spille18:25 Mann siktet for drap i Latvia er varetektsfengslet i fire uker18:11 Tre dansker drept på Sri Lanka18:08 Røde Kors: – Ingen skredulykker i påsken17:54 Vegtrafikksentralen om påsketrafikken: – Bilistene må regne opp mot én time i kø17:50 Muslimske grupper fordømmer angrepene på Sri Lanka17:34 Tungt for Eiking da van der Poel kopierte farens Golden Race-triumf17:14 Solskjær sa unnskyld til United-fansen etter stjernesmell: – Alt gikk galt17:00 Aftenposten: Norsk basehopper omkommet i Italia16:53 En person til sykehus etter trafikkulykke i Rogaland16:37 Militærparade og salutt på dronning Elizabeths 93-årsdag16:23 Solskjærs mesterligahåp svinner etter Manchester Uniteds 0-4-tap borte mot Everton16:08 Dansk militærfly til Sri Lanka15:55 Boligbrann på Oppaker15:54 Europamester vil forlate Bayern München15:39 Målløst for Ajer og Celtic15:34 Dæhli ute med muskelskade15:22 Politiet foretar søk etter funn av tom kano i Siljan14:43 Søreide: – Vi jobber med å få oversikt over nordmenn på Sri Lanka13:29 Vegvesenet om påsketrafikken: – Ikke antydning til kødannelser12:23 Unike naturbilder fra Svalbard: – Dette er veldig spesielt!11:21 «1000 prosent sikkert» at Ronaldo blir i Juventus11:08 Sju pågrepet etter Sri Lanka-angrepene10:30 Roligste påske på mange år09:52 Chelsea-keeper var kreftsyk – nå vil hun stoppe Hegerberg08:34 Mann tiltalt for å ha stjålet over 200.000 kroner fra en han var verge for08:21 Fra skrekkslagen statssekretær til selvsikker statsråd07:33 Lotto-millionær tar ikke telefonen07:32 Boligbrann i Fredrikstad06:16 Mann siktet for drap i Latvia framstilles for fengsling06:15 Dødstallet øker etter skyting i Melbourne05:50 Dette skjer i dag05:44 Komiker ligger an til å bli president i Ukraina05:30 Dette skjedde i natt
Siste nytt
17:43NorgeRøde Kors: Halvparten så mange skadd i påsken som i fjor17:42NorgeMann pågrepet etter å ha truet med kniv i Trondheim17:31PolitikkTrump saksøker komitéleder i Kongressen17:07VerdenSri Lanka jakter internasjonale terrorforbindelser17:05SportToppserien: Vålerenga gikk på sesongens første poengtap, LSK vant enkelt16:49MakroøkonomiOljeprisen stiger etter Trumps tiltak mot iransk oljeeksport16:28LivetFlere sommerdager i vente i Sør-Norge16:25NorgeFotgjenger påkjørt av motorsyklist i Bærum16:25NorgeTogavsporing på Østfoldbanen15:45PolitikkTrump gir ikke lenger unntak fra Iran-sanksjoner15:44NorgeEktepar ble jaget opp i tre av illsint elg15:43SportRørt Sterling betaler begravelsen til 13-åring14:37NorgeStor snøskredfare flere steder i Troms14:10NorgeUD: Ingen tegn til at nordmenn er rammet på Sri Lanka13:42NorgePilot sier han var nær å kollidere med drone13:05NorgeDet er ikke lov med bråk, larm og støy på helligdager12:37NorgePerson omkom etter fall i Kjøsterudjuvet i Drammen11:42MotorPåsketrafikken: Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart11:20PolitikkThorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer10:21Politikk– Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF09:26SportSolskjærs krisetall: Løpt minst i 15 av 17 ligakamper, målene renner inn og full bortekollaps08:00NorgeNybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten07:30VerdenMinst 290 døde – over 500 sårede: UD advarer nordmenn: – Hold deg i ro!»07:29VerdenNorsk basehopper omkommet i Italia06:41VerdenHuawei fortsetter veksten tross press fra USA06:13NorgeNav-lokale i full fyr: – Brannen er påsatt06:12VerdenEgyptiske velgere tilbudt mat for å stemme05:50NorgeDette skjer i dag05:43NorgeDette skjedde i natt05:28NorgeMann skadd i alvorlig voldshendelse i Rogaland04:26VerdenWHO: Over 30.000 fordrevet av kampene rundt Tripoli04:24NorgeTørreste april i Bergen på over 120 år03:34VerdenMinst 17 døde i jordskred i Colombia03:13VerdenNy dyster drapsrekord i Mexico02:47NorgeBjørn skutt i Meråker02:22VerdenTre klatrere funnet døde i Canada02:09VerdenTyrkisk opposisjonsleder angrepet02:07VerdenStoltenberg gratulerer ukrainsk valgvinner01:32VerdenKlimademonstranter i London ønsker dialog01:17NorgeMann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak00:38NorgeE39 åpnet etter steinras i Masfjorden00:16VerdenTerrorangrep mot hoteller og kirker på Sri Lanka ryster verden00:15Verden13 pågrepet etter Sri Lanka-angrepene23:47VerdenTenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland23:35VerdenElleve soldater drept i angrep i Mali23:12VerdenUD oppdaterer reiseråd for Sri Lanka23:02SportMbappé feiret PSG-gullet med hattrick, etterlengtet comeback for Neymar22:43VerdenMot ny valgomgang i Nord-Makedonia22:27NorgeOljelekkasje i Oslo22:14SportNadals overmann triumferte i Monte Carlo22:10NorgeTravel påske på sjøen22:09VerdenIS tar på seg ansvaret for angrep i Saudi-Arabia21:48VerdenBritisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria21:34VerdenBombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo21:28VerdenSudanske demonstranter stanser samtaler med juntaen21:27SportCarlsen utvidet seiersrekken etter ny sjakkmaraton21:11NorgeRekordmange unge til fjells20:40VerdenReiseforsikring dekker hjemreise fra Sri Lanka20:27VerdenTV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget20:03SportCrystal Palace slo Arsenal og hjalp Solskjærs United20:01SportHegerbergs Lyon seiret mot Chelsea i første semifinaleoppgjør19:59VerdenPorosjenko erkjenner nederlag i Ukraina19:53VerdenUdetonert bombe skal ha blitt funnet like ved kontoret til norsk organisasjon19:25Helse og livsstil– En dag i 1941 kom læreren min på skolen med solkors på jakka. Alt raste sammen.19:24NorgeBrann i enebolig i Skien19:09VerdenValgdagsmåling viser klar valgseier til komikeren Volodymyr Zelenskyj i Ukraina18:52SportPSG tok serietittelen uten å spille18:25NorgeMann siktet for drap i Latvia er varetektsfengslet i fire uker18:11VerdenTre dansker drept på Sri Lanka18:08NorgeRøde Kors: – Ingen skredulykker i påsken17:54NorgeVegtrafikksentralen om påsketrafikken: – Bilistene må regne opp mot én time i kø17:50VerdenMuslimske grupper fordømmer angrepene på Sri Lanka17:34SportTungt for Eiking da van der Poel kopierte farens Golden Race-triumf17:14SportSolskjær sa unnskyld til United-fansen etter stjernesmell: – Alt gikk galt17:00VerdenAftenposten: Norsk basehopper omkommet i Italia16:53NorgeEn person til sykehus etter trafikkulykke i Rogaland16:37VerdenMilitærparade og salutt på dronning Elizabeths 93-årsdag16:23SportSolskjærs mesterligahåp svinner etter Manchester Uniteds 0-4-tap borte mot Everton16:08VerdenDansk militærfly til Sri Lanka15:55NorgeBoligbrann på Oppaker15:54SportEuropamester vil forlate Bayern München15:39SportMålløst for Ajer og Celtic15:34SportDæhli ute med muskelskade15:22NorgePolitiet foretar søk etter funn av tom kano i Siljan14:43VerdenSøreide: – Vi jobber med å få oversikt over nordmenn på Sri Lanka13:29MotorVegvesenet om påsketrafikken: – Ikke antydning til kødannelser12:23NorgeUnike naturbilder fra Svalbard: – Dette er veldig spesielt!11:21Sport«1000 prosent sikkert» at Ronaldo blir i Juventus11:08VerdenSju pågrepet etter Sri Lanka-angrepene10:30NorgeRoligste påske på mange år09:52SportChelsea-keeper var kreftsyk – nå vil hun stoppe Hegerberg08:34NorgeMann tiltalt for å ha stjålet over 200.000 kroner fra en han var verge for08:21Helse og livsstilFra skrekkslagen statssekretær til selvsikker statsråd07:33PengerLotto-millionær tar ikke telefonen07:32NorgeBoligbrann i Fredrikstad06:16NorgeMann siktet for drap i Latvia framstilles for fengsling06:15VerdenDødstallet øker etter skyting i Melbourne05:50NorgeDette skjer i dag05:44PolitikkKomiker ligger an til å bli president i Ukraina05:30NorgeDette skjedde i natt
Populært