Avsporing på Dovrebanen

Lokomotivet i et godstog sporet delvis av da det kjørte inn i et lite jordras på Dovrebanen natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avsporingen skjedde ved 3.50-tiden mellom Soknedalen og Støren, opplyser Jernbaneverket. Årsaken til raset skal være store nedbørsmengder.

Ingen personer ble skadd da lokomotivet sporet av. Dovrebanen er inntil videre stengt mellom Berkåk og Støren. Reisende med nattoget fra Oslo S. til Trondheim vil bli transportert med buss på strekningen mellom Berkåk og Trondheim.

Også mellom Fåberg og Øyer er det stans på Dovrebanen, men problemene her skyldes strømbrudd.

På Rørosbanen har det gått ras mellom Singsås og Støren. Passasjerer med avgangen fra Røros til Trondheim klokken 7.05 vil i stedet bli fraktet med buss. Også på senere avganger vil det kunne bli satt opp buss på deler av denne strekningen. (©NTB)

Personvernpolicy