Volvo sparker over 2700

Volvo sliter tungt og sier opp 2700. Foto: Scanpix
Volvo sliter tungt og sier opp 2700. Foto: Scanpix

<pI alt 2.721 ansatte må gå fra den svenske bilfabrikken Volvo Personvagnar. Etter forhandlinger mellom ledelsen og fagorganisasjonene er tallet redusert betydelig fra de 3.900 som tidligere har fått oppsigelsesvarsel.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Volvo PV kunngjorde mandag at 2.367 produksjonsarbeidere og 354 funksjonærer mister arbeidet. De fleste slutter i jobben fra årsskiftet av, men beholder lønn i oppsigelsestiden, het det i en pressemelding.

Selskapets administrerende direktør Stephen Odell skrev i en pressemelding at det selvsagt er trist for Volvo PV at så mange medarbeidere forlater bedriften. Han sa seg likevel glad for at det har vært mulig å redusere antallet oppsigelser ganske kraftig. (©NTB)

Personvernpolicy