Åpen for alle - alltid

Forlik mellom Diddy og ekskjæresten etter voldtektssøksmål

Sean Combs, kjent som Puff Daddy, P. Diddy og bare Diddy, under utdelingen av Billboard Music Awards i Las Vegas i fjor. Han er søksakt av sangeren Cassie, men nekter for anklagene. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
Sean Combs, kjent som Puff Daddy, P. Diddy og bare Diddy, under utdelingen av Billboard Music Awards i Las Vegas i fjor. Han er søksakt av sangeren Cassie, men nekter for anklagene. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dagen etter at sangeren Cassie saksøkte ekskjæresten Sean «Diddy» Combs blant annet for voldtekter, har de to inngått forlik. Innholdet i dette er ikke kjent.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er New York Times som melder dette.

– Jeg har bestemt meg for å løse saken i minnelighet med vilkår som jeg har et visst nivå av kontroll på, skriver Cassie, hvis fulle navn er Casandra Ventura, i en uttalelse fredag.

– Vi har bestemt oss for å løse dette anliggendet i minnelighet. Jeg ønsker Cassie og hennes familie alt godt. Love! uttaler Sean Combs, som er kjent under artistnavnene Puff Daddy, P. Diddy og bare Diddy.

Søksmål torsdag

Søksmålet ble fremmet torsdag i en domstol i New York. I en uttalelse gitt til The New York Times opplyste advokaten til Combs, Ben Brafman, at klienten nektet for anklagene.

Casandra Ventura, som er sangerens fulle navn, hevdet i søksmålet Combs slo og voldtok henne i deres årelange forhold. De to møttes da hun som 19-åring fikk kontrakt med plateselskapet hans i 2005. Han var da 37 år.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge søksmålet skal Combs ha tatt seg inn i boligen til Ventura og voldtatt henne da forholdet var i ferd med å ta slutt i 2018.

– Fortelle historien min

– Etter år i stillhet og mørke er jeg endelig klar til å fortelle historien min og tale på vegne av meg selv og til støtte for andre kvinner som utsettes for vold og misbruk i sine forhold, sa Ventura i en uttalelse torsdag.

Advokat Brafman kalte anklagene «løgn». Han hevdet Cassie Ventura de siste månedene har krevd penger av Combs, med trusler om å skrive bok om forholdet.