Tiktok-er bøtelagt for golfstunt i Grand Canyon

Å slå eller kaste gjenstander over kanten og ut i det verdenskjente juvet Grand Canyon er ikke bare ulovlig, det kan også sette andre i fare, sier nasjonalparktjenesten etter Tiktok-profilens stunt i oktober. Illustrasjonsfoto: USAs nasjonalparktjeneste / AP / NTB
Å slå eller kaste gjenstander over kanten og ut i det verdenskjente juvet Grand Canyon er ikke bare ulovlig, det kan også sette andre i fare, sier nasjonalparktjenesten etter Tiktok-profilens stunt i oktober. Illustrasjonsfoto: USAs nasjonalparktjeneste / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

TIktok-influenser Katie Sigmond er ilagt en bot på 285 dollar for forsøpling etter at hun slo en golfball ut i Grand Canyon i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg til forsøpling var Sigmond tiltalt for å forstyrre offentlig ro og orden, viser rettspapirene ifølge Los Angeles Times.

Hun risikerte opptil 5.000 dollar – snaut 50.000 kroner – og fengselsstraff for videoen med golfslaget. Etter å ha slått ballen ut i det verdensberømte juvet 26. oktober, kastet hun golfkøllen etter.

Nasjonalparktjenesten omtalte hendelsen i en video på Instagram to dager senere:

– Må vi virkelig si til folk at man ikke skal slå golfballer ut i Grand Canyon.

Å kaste gjenstander over kanten er ikke bare ulovlig, men kan også være farlig for dyr og turgåere lenger nede i juvet, sa representanter for parktjenesten.

Sigmond har senere fjernet videoen av det ulovlige golfslaget. Hun har ikke svart på avisens epost om en kommentar til saken.