Danmark håper å være ferdigvaksinert i slutten av juni

Danske Sundhedsstyrelsen tror alle dansker kan være vaksinert 27. juni om alt går etter planen. Dette bildet er fra da Jytte Margrete Frederiksen ble vaksinert i romjula. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix via AP / NTB
Danske Sundhedsstyrelsen tror alle dansker kan være vaksinert 27. juni om alt går etter planen. Dette bildet er fra da Jytte Margrete Frederiksen ble vaksinert i romjula. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix via AP / NTB Foto: NTB scanpix

Danske Sundhedsstyrelsen venter at alle landets innbyggere har fått vaksinedose nummer to senest 27. juni om alt går etter planen.

Det tas imidlertid forbehold om at det kun er snakk om en prognose, og at det må godkjennes flere vaksiner om målet skal nås, kommer det fram i en vaksinasjonskalender på Sundhedsstyrelsens nettsider.

Det er nemlig uklart hvor mange doser Danmark vil få i måneden fra april og utover. Prognosen er derfor basert på estimater fra Lægemiddelstyrelsen.

Personvernpolicy