Trumps lege: Presidenten har testet negativt

President Donald Trump har testet negativt i flere dager på rad og er ikke smittsom overfor andre, uttalte hans lege Sean Conley mandag. Bildet er fra lørdag da presidenten holdt en tale fra en balkong i Det hvite hus. Foto: Alex Brandon / AP / NTB
President Donald Trump har testet negativt i flere dager på rad og er ikke smittsom overfor andre, uttalte hans lege Sean Conley mandag. Bildet er fra lørdag da presidenten holdt en tale fra en balkong i Det hvite hus. Foto: Alex Brandon / AP / NTB Foto: NTB scanpix

USAs president Donald Trump har testet negativt for koronaviruset flere dager på rad, ifølge legen Sean Conley.

– Jeg kan meddele at han har testet negativt, flere dager på rad, uttalte Conley mandag.

Trumps lege sa at retningslinjer fra Centers for Disease Control and Prevention har blitt fulgt for å kunne slå fast at presidenten er virusfri og at han ikke er smittsom overfor andre, og at konklusjonen ikke er gjort kun på grunnlag av hurtigtester alene.

Uttalelsen fra Conley ble delt på Twitter av Trumps talskvinne, kort tid før Trump skal tale på et valgmøte i Florida.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden