En kvart million koronadødsfall i Latin-Amerika

Nygravde graver ved La Bermeja-gravlunden i San Salvador i El Salvador. Etter månedsvis med tilsynelatende kontrollert koronasmitte, har smitten i El Salvador skutt fart den siste tiden. Over en kvart million mennesker har nå dødd som følge av covid-19 i de latinamerikanske landene. Foto: Salvador Melendez / AP / NTB scanpix
Nygravde graver ved La Bermeja-gravlunden i San Salvador i El Salvador. Etter månedsvis med tilsynelatende kontrollert koronasmitte, har smitten i El Salvador skutt fart den siste tiden. Over en kvart million mennesker har nå dødd som følge av covid-19 i de latinamerikanske landene. Foto: Salvador Melendez / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Over 250.000 mennesker har nå dødd som følge av covid-19 i Latin-Amerika og de karibiske landene, ifølge AFP.

Totalt har nesten 6,5 millioner blitt smittet av sykdommen i regionen.

Brasil, som er det hardest rammede av landene, står for over 3,5 millioner av de registrerte smittetilfellene og mer enn 112.000 dødsfall.

Mexico har over 58.000 dødsfall og nesten 540.000 registrerte smittetilfeller, mens det i Peru er registrert mer enn 26.000 dødsfall.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden