Boris Johnson uskadd etter trafikkuhell

<p>Storbritannias statsminister Boris Johnson på vei til spørretimen i Parlamentet onsdag. Trafikkuhellet skjedde da han var på vei hjem senere samme dag. Foto: AP / NTB scanpix</p><p></p><p></p>
Storbritannias statsminister Boris Johnson på vei til spørretimen i Parlamentet onsdag. Trafikkuhellet skjedde da han var på vei hjem senere samme dag. Foto: AP / NTB scanpix

Storbritannias statsminister Boris Johnsons havnet i en liten kollisjon da en demonstrant løp foran bilen hans på vei bort fra Parlamentet i London.

Bilder på sosiale medier viser en mann som løper mot statsministerens sølvfargede Jaguar idet den kjørte ut i en liten politikortesje.

Johnsons bil bråbremset, ble truffet av bilen som kom rett bak og fikk en stor bulk. Etter en kort pause kjørte kortesjen videre.

Statsministerens kontor bekrefter at Johnson var i bilen og sier det ikke er meldinger om personskader. Demonstranten ble slått i bakken i hendelsen, og bildene viser at han ble pågrepet av politiet.

Flere små grupper protesterte utenfor Parlamentet onsdag, og de demonstrerte blant annet mot brexit og for kurdernes rettigheter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært