Brasil med flere covid-19-dødsfall enn Storbritannia

Arbeidere på gravlunden Vila Formosa, som ikke tar betalt for plassene, graver opp restene etter personer begravet for tre år siden for å gjøre plass til de mange nye døde i Sao Paulo i Brasil. Praksisen er vanlig, og ikke innført på grunn av koronakrisen. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix
Arbeidere på gravlunden Vila Formosa, som ikke tar betalt for plassene, graver opp restene etter personer begravet for tre år siden for å gjøre plass til de mange nye døde i Sao Paulo i Brasil. Praksisen er vanlig, og ikke innført på grunn av koronakrisen. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Brasil overtok fredag ​​plassen nest øverst på lista over land med flest dødsfall knyttet til koronavirus i verden, med 41.828, og passerte Storbritannia.

Det viser de siste tallene fra Brasils helsedepartement.

Landet registrerte 909 covid-19-relaterte dødsfall det siste døgnet, med 828.810 bekreftede koronavirustilfeller totalt i befolkningen på 212 millioner.

Eksperter sier imidlertid at det faktisk antallet tilfeller kan være 10 eller 15 ganger høyere.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært