Kina: 78 nye koronasmittede siden mandag

Mann i Beijing mandag. Kina strever med å stable normal aktivitet på beina igjen etter koronaepidemien i landet og med det som kan bli en ny smittebølge på trappene. Foto: Ng Han Guan / AP / NTB scanpix
Mann i Beijing mandag. Kina strever med å stable normal aktivitet på beina igjen etter koronaepidemien i landet og med det som kan bli en ny smittebølge på trappene. Foto: Ng Han Guan / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kinesiske helsemyndigheter har registrert 78 nye tilfeller av koronasmitte i landet siden mandag. 74 av dem oppgis som importerte tilfeller fra utlandet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra mandag til tirsdag har ytterligere sju personer mistet livet av covid-19 i Kina. I samme periode har også 456 mennesker blitt skrevet ut fra sykehus.

Koronautbruddet startet i Hubei-provinsen i desember og hele provinsen med storbyen Wuhan ble utpekt som virusutbruddets episenter. Tirsdag meldes det om bare ett nytt tilfelle av koronavirus i Hubei, skriver avisen People's Daily China. Samtlige av de sju som meldes døde tirsdag, er rapportert fra Hubei-provinsen.

I alt har Kina totalt registrert 81.171 smittede i utbruddet, hvorav 67.801 i Hubei-provinsen. I alt har 3.277 mennesker dødd av covid-19, av dem 3.160 i Hubei.

Tirsdag var 73.159 utskrevet fra sykehus.