Kina: 78 nye koronasmittede siden mandag

Mann i Beijing mandag. Kina strever med å stable normal aktivitet på beina igjen etter koronaepidemien i landet og med det som kan bli en ny smittebølge på trappene. Foto: Ng Han Guan / AP / NTB scanpix
Mann i Beijing mandag. Kina strever med å stable normal aktivitet på beina igjen etter koronaepidemien i landet og med det som kan bli en ny smittebølge på trappene. Foto: Ng Han Guan / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kinesiske helsemyndigheter har registrert 78 nye tilfeller av koronasmitte i landet siden mandag. 74 av dem oppgis som importerte tilfeller fra utlandet.

Fra mandag til tirsdag har ytterligere sju personer mistet livet av covid-19 i Kina. I samme periode har også 456 mennesker blitt skrevet ut fra sykehus.

Koronautbruddet startet i Hubei-provinsen i desember og hele provinsen med storbyen Wuhan ble utpekt som virusutbruddets episenter. Tirsdag meldes det om bare ett nytt tilfelle av koronavirus i Hubei, skriver avisen People's Daily China. Samtlige av de sju som meldes døde tirsdag, er rapportert fra Hubei-provinsen.

I alt har Kina totalt registrert 81.171 smittede i utbruddet, hvorav 67.801 i Hubei-provinsen. I alt har 3.277 mennesker dødd av covid-19, av dem 3.160 i Hubei.

Tirsdag var 73.159 utskrevet fra sykehus.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært