Antall døde av Wuhan-viruset øker

Forskere ved et institutt i Paris undersøker det nye coronaviruset. Så langt har 638 personer mistet livet som følge av viruset som det ennå ikke finnes noen vaksine eller legemidler mot. Foto: AP / NTB scanpix
Forskere ved et institutt i Paris undersøker det nye coronaviruset. Så langt har 638 personer mistet livet som følge av viruset som det ennå ikke finnes noen vaksine eller legemidler mot. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det siste døgnet har ytterligere 73 personer dødd av det nye coronaviruset i Kina. Antall personer som har dødd av viruset i landet så langt, er steget til 636.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser kinesiske myndigheter fredag.

I tillegg har to personer dødd av viruset utenfor det kinesiske fastlandet, én i Hongkong og én i Filippinene. Det betyr at 638 har dødd av Wuhan-viruset.

Det siste døgnet har det også vært en økning i antall smittede. I Hubei-provinsen, hvor millionbyen Wuhan ligger, har ytterligere 2.447 personer har blitt smittet av viruset det siste døgnet. Totalt er 22.112 smittet i provinsen. Totalt i hele Kina er 31.161 blitt smittet. I tillegg er det bekreftet tilfeller i rundt 20 land.