Demonstranter skal ha tatt over Venezuelas ambassade i Bolivia

Et ødelagt bilde av Evo Morales som nå har gått av som president i Bolivia. Bildet er fra hans hjem i Cochabamba, der motstandere brøt inn i hjemmet hans søndag. Foto: AP / NTB scanpix
Et ødelagt bilde av Evo Morales som nå har gått av som president i Bolivia. Bildet er fra hans hjem i Cochabamba, der motstandere brøt inn i hjemmet hans søndag. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Hettekledde demonstranter skal ifølge Venezeulas ambassadør ha tatt over ambassaden i La Paz, der de skal ha dukket opp med dynamitt og skjold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Hettekledde demonstranter med dynamitt og skjold har tatt over den venezuelanske ambassaden i Bolivia. Vi er ok og i trygghet, men de ønsker å begå en massakre mot oss, sier ambassadør Crisbeylee González til det statlige nyhetsbyrået ABI og fortsetter:

– Hjelp oss å rapportere om dette barbariet.

Ambassadøren kom med lignende uttalelser til det cubanske nyhetsbyrået Prensa Latina.

Venezuelas president Nicolás Maduro støtter den avgåtte presidenten Evo Morales og uttalte søndag at han kaller det et kupp at presidenten måtte trekke seg. Morales trakk seg som følge av uker med protester etter anklager om valgfusk.

Personvernpolicy