Tre fotballsupportere ble drept i blodig oppgjør i Honduras

<p>Tre personer død da fotballsupportere barket sammen før et rivaloppgjør i Honduras natt til søndag.</p>
Tre personer død da fotballsupportere barket sammen før et rivaloppgjør i Honduras natt til søndag. Foto: Soy Motagua De Corazon / Reuters

Tre personer døde, og sju personer ble skadd da fotballsupportere barket sammen før et rivaloppgjør i Honduras natt til søndag norsk tid.

Supporterne til D.C. Olimpia og Motagua hadde allerede barket sammen da det ble offentliggjort at kampen ikke skulle spilles. Årsaken var at Motaguas bluss ble angrepet av steinkastende Olimpia-supportere.

Ifølge politiet ble tre Motagua-spillere skadd i bussangrepet. Da angrepet ble kjent, fortsatte urolighetene, og flere stormet banen.

– Tre personer er døde, og sju personer ble skutt og knivstukket. En av dem er en gutt. Tre personer er alvorlig skadd, sier en talsperson på sykehuset til Reuters.

Politiet pågrep senere en person med to våpen i nærheten av nasjonalarenaen i hovedstaden Tegucigalpa, der kampen skulle spilles.

Kampen mellom D.C. Olimpia og Motagua er det største rivaloppgjøret i Honduras. Det nasjonale fotballforbund fordømmer hendelsene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært