Gravid Meghan og Harry på Marokko-visitt

Hertuginne Meghan av Sussex ønskes velkommen til Marokko på flyplassen i Casablanca lørdag, før hun og prins Harry skal i gang med sitt tre dager lange besøk. Det er siste offisielle besøk før Meghan har termin i april. Foto: Hannah McKay / AP / NTB scanpix
Hertuginne Meghan av Sussex ønskes velkommen til Marokko på flyplassen i Casablanca lørdag, før hun og prins Harry skal i gang med sitt tre dager lange besøk. Det er siste offisielle besøk før Meghan har termin i april. Foto: Hannah McKay / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Prins Harry og kona Meghan, hertuginne av Sussex, ankom lørdag Marokko. Det er deres siste offisielle besøk før de venter sitt første barn i april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge opplysningene fra de kongelige skal Meghan være om lag sju måneder på vei og har oppgitt at hun har termin i april.

Det offisielle programmet i Marokko begynner søndag i byen Asni i Atlasfjellene, der paret blant annet skal få en orientering om hva som gjøres for at jenter i utkantstrøk skal få utdanning.

Veien går videre til Rabat for å møte diplomater, utvalgte kvinner i sentrale stillinger, unge entreprenører og funksjonshemmede idrettsutøvere. Sistnevnte er en gruppe prinsen har vært spesielt opptatt av i sitt virke.

De kongelige reiser tilbake til Storbritannia på tirsdag.