Meny

Jente (13) funnet i live tre måneder etter at foreldrene ble drept

Se video: Jayme Closs' tante beskriver følelsen da hun fikk nyheten.
13 år gamle Jayme Closs fra Wisconsin i USA er funnet i live etter å ha vært savnet siden foreldrene hennes ble drept for tre måneder siden.

Closs ble funnet torsdag ettermiddag av en forbipasserende kvinne i byen Gordon, om lag en times kjøretur fra 13-åringens hjem i Barron. Kvinnen banket på døra til ekteparet Kasinskas, og ba dem ringe nødetatene umiddelbart.

– Hun ropte: Dette er Jayme Closs, ring 911! Jeg trodde ærlig talt at jeg drømte. Det var som å se et spøkelse, sier Peter Kasinskas til avisen Minneapolis Star Tribune.

Han beskriver 13-åringen som tynn og skitten, med for store sko, men tilsynelatende fysisk uskadd.

Closs ble meldt savnet 15. oktober i fjor, etter at politiet oppdaget at noen hadde brutt seg inn i familiens hjem og skutt og drept foreldrene, James og Denise Closs. Politiets hovedteori var at hun hadde blitt kidnappet.

13 år gamle Jayme Closs. Foto: Ho / AFP

Politiet fulgte tusenvis av tips, så på timevis med overvåkingsvideoer og gjennomførte utallige søk, uten hell. På det meste deltok godt over 2.000 mennesker i letingen etter Closs.

Barrons borgermester Ron Fladten sier han ble overlykkelig over nyheten om at Closs var i live.

– Mange av oss var motløse siden det tok så lang tid. Mange har bedt hver dag, meg selv inkludert. Dette er rett og slett fantastisk, utrolig. Det er som å bli kvitt en stor sort sky over himmelen. Sola er tilbake, sier han.

Ifølge politiet ble en mistenkt i saken pågrepet like etter at 13-åringen ble funnet. Hva vedkommende er siktet for og hva jenta har vært utsatt for de siste tre månedene, er uklart.

SE VIDEO: Slik fant de henne:

Populært