Storbritannias utenriksminister: – En kritisk uke

Storbritannias utenriksminister Jeremy Hunt holdt samtaler med østeuropeiske utenriksministre ved Chevening House i Sevenoaks i England søndag. Han sier den kommende uken blir kritisk både for Storbritannia og for deres europeiske samarbeidspartnere. Foto: Jack Taylor / Pool Photo / AP / NTB scanpix
Storbritannias utenriksminister Jeremy Hunt holdt samtaler med østeuropeiske utenriksministre ved Chevening House i Sevenoaks i England søndag. Han sier den kommende uken blir kritisk både for Storbritannia og for deres europeiske samarbeidspartnere. Foto: Jack Taylor / Pool Photo / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Storbritannias utenriksminister Jeremy Hunt sier at å lande en god brexitavtale vil være viktig for Europas sikkerhet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dette blir en kritisk uke både for Storbritannia og for våre europeiske samarbeidspartnere, sa utenriksminister Hunt i forkant av et møte i Luxembourg.

Søndag var brexitsamtalene på randen av sammenbrudd etter mislykkede hastemøter. NTB har fått bekreftet at forhandlingene nå er midlertidig stanset fram til EUs toppmøte førstkommende onsdag. Også et forberedende møte som var planlagt mandag kveld, er avlyst.

Hunt sa også at det er viktig at Storbritannia lander en avtale med EU som gagner begge parter. Han sier en god avtale blant annet er viktig for Europas sikkerhet, og trekker fram den økonomiske sikkerheten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært