– Iran, Russland og Tyrkia samles til Syria-toppmøte

Presidentene i Iran, Russland og Tyrkia planlegger å møtes neste uke til sitt tredje toppmøte om Syria, melder tyrkisk fjernsyn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan vil reise til Iran 7. september der han skal møte Russlands president Vladimir Putin og den iranske presidenten Hassan Rouhani, melder den statlige tyrkiske TV-stasjonen TRT Haber mandag.

De tre presidentene skal ifølge medieopplysninger diskutere Syria.

En talsmann for den tyrkiske presidentens kontor vil ikke bekrefte opplysningen, men presidentens kontor har allerede invitert utvalgte tyrkiske medier til å dekke en reise som Erdogan etter planen skal gjennomføre nettopp fredag 7. september.

Personvernpolicy