Demi Lovato takknemlig for å være i live etter overdose

Demi Lovato takker Gud, fansen, familien, teamet sitt og staben ved Cedars-Sinai hospital i Los Angeles for at hun fremdeles lever etter overdosen i juli. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix
Demi Lovato takker Gud, fansen, familien, teamet sitt og staben ved Cedars-Sinai hospital i Los Angeles for at hun fremdeles lever etter overdosen i juli. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Popstjernen Demi Lovato har ytret seg for første gang etter overdosen for to uker siden og sier i en melding på Instagram at hun trenger tid til å komme seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lovato har mer enn 70 millioner følgere på Instagram, og de fikk ikke vite mye nytt om omstendighetene rundt innleggelsen av 25-åringen 24. juli.

– Det har jeg lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun.

Hun fortsetter med å takke Gud for at hun fremdeles er i live, så takker hun fansen for støtten og de ansatte ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles for at de reddet livet hennes. Hun avslutter med å understreke at hun trenger tid til å bli frisk og at det viktigste nå er at hun klarer å holde seg edru og kommer på bedringens vei.

Lovato har lenge vært åpen om problemene med depresjoner, avhengighet og spiseforstyrrelser. I intervjuer hun har gjort, har hun også fortalt at hun klarte å holde seg rusfri i seks år. Hun synger imidlertid om et tilbakefall i låten «Sober», som utkom i juni.

På grunn av sykehusinnleggelsen er en konsert og en medvirkning i et realityshow blitt avlyst.